Ege Postası
Geri

Yaşar Holding'den, Pınar Karşıyaka'yı rahatlatan açıklama

TÜRKİYE Basketbol Ligi şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın yöneticileri, teknik ekip ve oyuncular, en büyük destekçisi ve isim sponsoru Yaşar Holding'in temsilcileriyle Hilton Oteli'ndeki iftar yemeğinde buluştu.
Yaşar Holding'den, Pınar Karşıyaka'yı rahatlatan açıklama
Haberler / Spor
23 Haziran 2015 Salı 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Başkan Vekili Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı, gecede yeşil kırmızılılara desteklerinin daima süreceğini vurguladı. Geçmişte basketbol şube yönetiminde de yer aldığını ve Karşıyaka'nın her zaman arkasında olduğunu belirten Selim Yaşar, "Basketbol Karşıyaka'nın damarlarına işlemiştir. Başarılı olmaya mecburuz. Bu bir başlangıç. Artık bütün İzmir'in takımı olacağız. Türkiye'de her gönüle girdik, şimdi de Euroleague'e adımızı yazdırıp Avrupa'da gönüllere gireceğiz" dedi. 

Pınar Karşıyaka'nın takım oyunuyla başarıyı yakaladığını vurgulayan Yaşar, "Seneye de çok büyük rakamlarla bütçe oluşturan İstanbul takımlarını geçeceğiz. Yine başarılı olacağız. Euroleague bizim için yeni bir sayfa olacak. Pınar Karşıyaka bunu hak ediyor. Beraber hareket edeceğiz. Birlikte yöneten, birlikte hisseden, başarı için heyecanlanan bir sponsor ve takımdan bahsediyoruz. Diğer takımların sponsorlarında sadece menfaat söz konusu, bizde ise duygusal bağ var. İyi günde, zor günde beraber olan, uzun vadeli düşünen bir felsefedeyiz. Bizler yanınızdayız ve bize olan güveninizi hiçbir zaman kaybetmeyin. Daha büyük başarılara yelken açalım" mesajı verdi. Şampiyon kadro, Yaşar ailesine imzalı basketbol topları armağan etti. Daha sonra şampiyonluk pastası kesildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası