Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf'ın şampiyonluk bayrağını indirdiler!

Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Pınar Karşıyaka'nın Boğaz Köprüsü'ne asılan bayrağı, Genç Fenerbahçeliler tribün grubundan oldukları öğrenilen bir grubun indirdiği öğrenildi. Yeşil kırmızılılar şampiyon olunca Boğaziçi Köprüsü'ne asmıştı
Kaf-Kaf'ın şampiyonluk bayrağını indirdiler!
Haberler / Spor
21 Haziran 2015 Pazar 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pınar Karşıyaka’nın şampiyonluğunun ardından İstanbul’daki Boğaz Köprüsü’ne valiliğin izniyle Karşıyaka Belediyesi tarafından yaptırılan yeşil-kırmızılı ekibin bayrağı asılmıştı.

Akşam saatlerinde köprüye giden ve Genç Fenerbahçeliler tribün grubundan oldukları öğrenilen bir grubun, bayrağı köprüden indirdiği öğrenildi.


"İki kıtanın birleştiği noktaya dev Karşıyaka bayrağı"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

‘ÖNEMLİ OLAN HAZMEDEBİLMEKTİR’
Karşıyaka Bayrağını yaptıran ve Boğaz Köprüsü’ne bizzat elleriyle asan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar konu hakkında konuştu. Akpınar “Biz bayrağımızı astık. Bir Anadolu kulübünün 28 yıl sonra büyük başarıyı kısıtlı bütçeyle ve büyük kararlılıkla tekrarlamasını iki kıtaya birden duyurduk.  Bu bayrağı Karşıyaka’da herhangi bir üst geçide de asabilirdik. Önemli olan yarış bittikten sonra, bu başarıyı alkışlayabilmek, hazmedebilmek ve saygı gösterebilmektir. Bizim için önemli olan Kaf Sin Kaf'ın şanlı bayrağının iki kıtanın arasında dalgalanmış ve iki kıtaya bu şampiyonluğu duyurmuş olması yeterlidir. Holiganizm dünyanın her yerinde çok kötü bir şeydir. Bayrağı asmak tamamen benim fikrimdi, bu başarıyı tüm Türkiye ile nasıl paylaşabilirim diye düşündüm, hayal ettim ve yaptık" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası