Ege Postası
Geri

Yavuzlar Mahallesi, Sanat TIR'ıyla coştu

‘Gün Kardeşlik Günü’ sloganı ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ı etkinliklerine Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi’nde devam etti.Yavuzlar Mahallesi’ndeki Aksantaş TOKİ’de düzenlenen etkinlikler Büyükşehir Belediyesi...
Yavuzlar Mahallesi, Sanat TIR'ıyla coştu
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Gün Kardeşlik Günü’ sloganı ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ı etkinliklerine Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi’nde devam etti.

Yavuzlar Mahallesi’ndeki Aksantaş TOKİ’de düzenlenen etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun konseri ile başladı. Daha sonra çocukların büyük ilgi gösterdiği Hacivat-Karagöz gösterisi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, binlerce kişinin izlediği etkinliklerde özellikle çocukların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştı. Etkinlikleri izleyen Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Yaşar Uzun, Tahsilli Mahallesi Muhtarı Resul Berk ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Mustafa Karakılçık ile platforma çıkan Zihni Aldırmaz, yaptığı konuşmada “Muhtarlar bizim yol arkadaşlarımız.” ifadesini kullandı.

Yaptıkları her hizmette muhtarların katkısı olduğunu anlatan Zihni Aldırmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bizim birinci prensibimiz tasarruf yaparak hizmet götürmektir. Yaptığımız tasarruflarla sizlere hizmet getiriyoruz. Kanalizasyon, yağmur suyu kolektörü, içme suyu, yeşil alan çalışmaları gibi her türlü hizmeti katlayarak yapıyoruz.” dedi.

Büyükşehir Sanat TIR’ının bir kardeşlik projesi olduğunu vurgulayan Zihni Aldırmaz, “Bu proje ile kardeşlik duyguları tüm Türkiye’yi etkileyecek ve birlik beraberlik mesajları verilecek. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Zihni Aldırmaz’ın konuşmasının ardından etkinliklere sema gösterisi ve Türk Halk Müziği konseri ile devam edildi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği sanatçıları seslendirdikleri türkülerle binlerce kişiyi coşturdu. Etkinlik film gösterimi ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası