Ege Postası
Geri

Yaz Spor Okulları Açıldı

Menderes Belediyesi Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle açıldı. 600’den fazla öğrencinin katılım gösterdiği spor okullarının açılışında öğrenciler formalarını Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun elinden aldı.
Yaz Spor Okulları Açıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Temmuz 2014 Perşembe 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Menderes Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü’nün 5 dalda vereceği Yaz Spor Okulları’nın açılışı gerçekleşti.15 Eylül tarihine kadar sürecek kursların açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve meclis üyelerinin de katılım gösterdiği törende öğrenciler başkan Soylu’ya büyük ilgi gösterdi.
 
Gençlerimiz için çalışacağız
 
Açılışta konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Gençlerimizin spora olan ilgisi bizi mutlu etti. Yaz sonuna kadar gerçekleşecek kurslarımızda genç kardeşlerimiz hem eğlenecekler hem de yeteneklerini sergileyecekler. Menderes Belediyesi olarak amacımız gençlerimizin geleceğine ışık tutmak. Onlar için ne yapsak az. Bundan sonrada çeşitli projeler ile gençlerimize sahip çıkacağız, onlar için çalışacağız. Öğrencilerimizin isteklerinden birisi de yüzme kursları. Onların isteklerini yerine getirmek bizim görevimiz. İnşallah önümüzdeki dönemde yüzme kursunu da hayata geçireceğiz.” dedi.
Ücretsiz kurslar

Tüm kursların ücretsiz olduğunu da kaydeden başkan Soylu, “ Haftanın her günü sürecek eğitimler için 3 spor salonu ve 2 futbol sahamız hazır. Öğrencilerimiz salon sporları için Görece Çok Amaçlı Spor Salonu, Gümüldür Çok Amaçlı Spor Salonu ve Menderes Gençlik Parkı Spor Merkezi’nde eğitim görürken, futbol kurslarımız 19 Mayıs Stadı ve Özdere Ortaköy Stadı’nda gerçekleşecek. Öğrencilerimizin kurs sırasındaki su ihtiyacını da ücretsiz olarak sağlayacağız. Genç kardeşlerimizin kurslara ulaşımınıda belediye olarak biz sağlıyoruz. Onların spor salonları ve futbol sahalarına ulaşımı için ücretsiz servislerimizi devreye soktuk” dedi.
 
Meclis Üyelerine Forma
 
Etkinlik kapsamında öğrencilere formaları başkan Soylu tarafından verilirken, bir de sürpriz yaşandı. Açılışa katılan meclis üyeleri de kendileri için hazırlanan formaları başkan Soylu’nun elinden aldı. Formalarını giyen meclis üyeleri başkan Soylu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
5 branşta eğitim
 
Menderes Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor gerçekleştirilecek yaz spor okulları okullarında basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, jimnastik eğitimleri verilecek. 1 koordinatör ve 11 akademik eğitmen tarafından çocuklar eğitim görecek.  Eğitimler 5-15 yaş grubunu kapsayacak.
 

 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası