Ege Postası
Geri

Yaz spor okulunda yelkenli kursuna yoğun ilgi

Antalya’da düzenlenen yelkenli yaz spor okuluna 250 öğrenci katıldı.        2012-2013 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle yaz tatilini çocuklar yaz spor okullarında geçiriyor. Hafta içi pazartesi,...
Yaz spor okulunda yelkenli kursuna yoğun ilgi
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya’da düzenlenen yelkenli yaz spor okuluna 250 öğrenci katıldı.

        2012-2013 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle yaz tatilini çocuklar yaz spor okullarında geçiriyor. Hafta içi pazartesi, çarşamba, cuma günü saat 10.00-13.00 arasında yapılan antrenmanlar Çelebi Liman Marina’da gerçekleştiriliyor. 7-18 yaş gurubunun katıldığı antrenmanlara yaklaşık 250 çocuk katılıyor. Yelken taktik kuralları ve teknik bilgileri hakkında temel eğitimleri ise antrenör Gamze Akdeniz veriyor.

        Yelken yaz okulları antrenmanları üzerine konuşan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, bu sene düzenledikleri yaz spor okullarına 8 bin 225 başvuru olduğunu açıkladı.

        Bu sayının yaz spor okullarında tarihi bir başarı olduğuna dikkat çeken Hacıcaferoğlu, "Açılan yaz spor okullarında çocuklarımız hem sporun güzelliklerini yaşayacaklar hem de güzel bir arkadaşlık ortamı bulacaklar. 7-18 yaş gurubunda açtığımız Yelken branşına ilginin büyük olması bizleri sevindirdi. Akdeniz’de deniz bir tutkudur bu tutkuyu çocukların sporla paylaşması tutkunun daha da çok artması demektir." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası