Ege Postası
Geri

Yedi maçta yedi galibiyet

Kadın basketbolcular toplamda 7 maçta 7 galibiyet deplasmanda ise 4 maçta 4 galibiyet aldı.
Yedi maçta yedi galibiyet
Haberler / Spor
2 Aralık 2012 Pazar 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Altay Konak Belediyesi kadın basketbol takımı yedinci karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Deplasmanda Burhaniye Belediyespor ile karşılaşan Altay Konak Belediyesi  basketbol  takımı maçı 53-104 kazandı. Kadın basketbolcular toplamda 7 maçta 7 galibiyet deplasmanda ise 4  maçta 4  galibiyet aldı.

                 İlk periot 13-27, ikinci periot 16-26, ilk yarı 29-53 sonuçlandı. Hafif sakatlıkları bulunan iki oyuncu dışında Konaklı basketbolcular, ikinci yarıda üçüncü periotu 8-28, dördüncü periotu ise  16-23 kazandı.  Müsabakada 23 sayı ile Bengisu Müezzinler en skorer oyuncu olurken, Latoya M Thomas 22 sayı, 13 ribaunt, 2 blok ile double-double yapan oyuncu oldu.
                    Altay Konak Belediyesi’nin  baştan sona üstün götürdüğü  karşılaşmada Oya Salter ve Şeyma Kum 12 ve 10 asist ile Bengü Arseven 16 sayı 6 ribaunt ile genç oyuncu Gülay Gül 12 sayı 5 ribaunt ile göz doldurdu.
Altay Konak Belediyesi kadın basketbol takımı tüm maçlardan galibiyet alarak yenilgisiz ve tüm grupların en az sayı yiyen takımı olarak A grubunda liderliği tekrar ele geçirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası