Ege Postası
Geri

Yelken yarışlarına katılan ünlüler ödüllerine kavuştu

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından düzenlenen 8. Vodafone Red Famous Cup yelken yarışları, ödül töreniyle son buldu. Yarışlar, ikinci gün olumsuz hava şartlarından dolayı yapılamadığı için ilk günküler...
Yelken yarışlarına katılan ünlüler ödüllerine kavuştu
Haberler / Spor
23 Eylül 2013 Pazartesi 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından düzenlenen 8. Vodafone Red Famous Cup yelken yarışları, ödül töreniyle son buldu. Yarışlar, ikinci gün olumsuz hava şartlarından dolayı yapılamadığı için ilk günküler gözönüne alınarak dereceye giren tekneler belirlendi. Her yıl olduğu gibi yarışlara birçok ünlü isim katıldı. Bekir Aksoy, Berna Laçin, Yonca Evcimik, Hande Subaşı, Fatih Erkoç, Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven, Gani Müjde, Belma Canciğer Müjde, Alp Kırşan, İvana Sert, Sarp Akkaya, Kaya Akkaya, Berke Üzrek, Pascal Nouma, Billur Kalkavan, Ersin Korkut ve Burak Hakkı gibi isimler, dereceye girerek ödüllerine kavuştu.

Vodafone Red Famous Cup IRC Genel Sınıfı birincisi, oyuncu Hande Subaşı’nın yeraldığı Oakley Matador teknesiyle Cüneyt Büyükuçak ve ekibi oldu. IRC klasmanlarının birincileri şöyle: IRC–1 klasman birincisi Vodefone Boreas teknesiyle Esmersoy, IRC–2 klasman birincisi Matador teknesiyle Subaşı, IRC–3 klasman birincisi Poyraz isimli teknesiyle Şahika Ercümen, IRC–4 klasman birincisi 3t isimli teknesiyle Ümit Erdim. Harman isimli teknesiyle destek sınıfı birincileri Sert ve Üzerek de kupa alan isimler arasındaydı. Berna Laçin ise fotoğraf yarışmasının birincisi seçildi.

Ödül töreninde konuşan Billur Kalkavan, yarışmanın ikinci gününün olumsuz hava şartlarından dolayı yapılamadığını belirterek, "Yarışma çok güzel geçti ama ikinci gün, hava şartlarından dolayı yapamadık. Biz daha önce de gelmiştik, yine aynı sıkıntı yaşandı, bu kez de öyle oldu. Bende bir uğursuzluk var galiba. Seneye çağırmayacaklar diye korkuyorum." dedi. Zeyno Gönenç ise yarışlara üçüncü defa katıldığını belirterek, tekne yarışlarını çok sevdiğini ifade etti. Fatih Erkoç da sert havaya rağmen çok rahat bir yarış geçirdiğini ve ünlü isimlerin yelken yarışlarına katılmasından dolay çok memnun olduğunu söyledi. Erkoç, törenin ardından küçük bir konser verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası