Ege Postası
Geri

Yeni Nesil Araç Kiralama

Keyifli ve Mutlu Hissedin.Uzun süredir uygun araç kiralama sektöründe hizmet veren 5S Araç Kiralama firması, hem ekonomik hem de lüks araç filosu ile kurumsallığa ve müşteri memnuniyetine önem veren profesyonel kadrosu ile Türkiye’de oto kiralama sektöründe önemli bir yere sahip olmuştur.
Yeni Nesil Araç Kiralama
Haberler / Güncel
20 Kasım 2017 Pazartesi 13:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

Uzun süredir uygun araç kiralama sektöründe hizmet veren 5S Araç Kiralama firması, hem ekonomik hem de lüks araç filosu ile kurumsallığa ve müşteri memnuniyetine önem veren profesyonel kadrosu ile Türkiye’de oto kiralama sektöründe önemli bir yere sahip olmuştur. Ankara’da merkez ofisi bulunan 5S Araç Kiralama; İstanbul, Samsun ve İzmir illerinde de ofis açarak oto kiralama hizmeti vermektedir.

Türkiye’nin en kalabalık nüfusa sahip olan metropol şehri İstanbul’da tüm talep ve beklentileri en iyi şekilde karşılamaktadır. Kurumsallığı ile sektörde markalaşma yolunda olan 5S Araç Kiralama, İstanbul araç kiralama hizmeti ile de farkını hissettirmektedir. Özel günlerinizde ulaşım imkanını toplu taşıma araçlarından değil de kendi insiyatifinizde ve hayalinizde olan bir araçla karşılamak istemeniz gayet normaldir. Ancak sadece bazı ihtiyaçlar için araç sahibi olmak ciddi masrafları da beraberinde getirecektir.

Aracın getirdiği ve ileride getireceği masraflardan kurtularak en iyi aracı sürmenizin tek yolu 5S Araç Kiralama firmasının hizmetlerinden yararlanmaktır. İstanbul gibi çok kalabalık bir şehirde toplu taşıma araçlarında seyahat etmek çok zordur ve zaman alıcıdır. Bunun yerine İstanbul günlük araç kiralama hizmetimiz ile istediğiniz yere seyahat edebilirsiniz. Ayrıca firmamız tarafından sunulan son model 1000’e yakın araçtan istediğinizi seçebilirsiniz.

Araç Kiralamayı Kolaylaştırıyoruz

Geniş araç yelpazemiz ile bütün müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına uygun olan kaliteli araç kiralama hizmetini sunuyoruz. Havalimanı transferleri ve ücretsiz araç teslimi hizmetlerimiz ile sizleri yormadan işlemlerini sağlıyoruz.

Araç kiralamak için şubemize kadar gelmenize gerek yok. Firmamızın son teknolojik gelişmeler ışığında sunduğu online araç kiralama hizmetimiz ile internetten kolay bir şekilde araç kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Araçlarımızın hepsi kaskolu olup, içerisinde navigasyon ve bebek koltuğu gibi hizmetlerimiz de bulunmaktadır. Kurumsal ve güvenilir bir firma ile çalışmak isterseniz, bize hemen ulaşabilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası