Ege Postası
Geri

Yeni diye satılan traktör, mahkemelik oldu

Erzurum’da bir vatandaş, yeni diye aldığı traktör kullanılmış olduğunu öne sürerek satıcıya iade etmek istedi. Satıcı, traktörün 3 ay kullanıldığı gerekçesiyle geri almayınca olay mahkemeye taşındı. Erzurum 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde...
Yeni diye satılan traktör, mahkemelik oldu
Haberler / Güncel
16 Nisan 2013 Salı 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum’da bir vatandaş, yeni diye aldığı traktör kullanılmış olduğunu öne sürerek satıcıya iade etmek istedi. Satıcı, traktörün 3 ay kullanıldığı gerekçesiyle geri almayınca olay mahkemeye taşındı.

Erzurum 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Dava konusu olan traktör, çekici üzerinde adliye önüne getirildi. Davaya ilişkin ilk keşif tarafların ve mahkeme başkanın katılımı ile adliye önünde yapıldı. 25 LH 195 plakalı traktör üzerinde keşif yapılırken basın mensupları mübaşir tarafından, “Burada dava görülüyor çekim yapmayın” şeklinde uyarıldı. Daha sonra traktör, üzerinde detaylı bilirkişi incelemesi yapılmak üzere sanayiye sevk edildi. Mahkeme başkanı, incelemeyi takip etmek üzere traktörle birlikte adliye sarayından ayrıldı.

Yeni diye alınan traktör arızalı çıkınca vatandaş aldığı malı geri vermek istedi. Ancak satıcı traktörün 3 ay gibi bir süre kullanıldığını öne sürerek geri almayı kabul etmedi. Olay mahkemeye taşındı. Mağdur olduğunu iddia eden şahıs “Traktör bir yıldır yatıyor hiçbir işimi görmedi.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası