Ege Postası
Geri

Yenilenen seçimlere Kocaoğlu desteği

30 Mart yerel seçimleri sonrasında yeniden sandık yolu gözüken Yalova ve Aydın’ın Buharkent ilçesine İzmir’den Başkan desteği geldi. 1 Haziran tarihinde yenilenecek seçimler öncesinde CHP’li başkanlara destek kararı alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugün ve yarın her iki ilçeyi de ziyaret ederek başkan adaylarına seçim öncesi moral verecek.
Yenilenen seçimlere Kocaoğlu desteği
Haberler / İzmir
27 Mayıs 2014 Salı 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜK/HABER SERVİSİ- 30 Mart yerel seçimlerinin iptal olduğu ve yeniden sandık başına gidilecek Aydın Buharkent ile Yalova’ya 1 Haziran öncesinde İzmir desteği geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gerçekleştireceği iki ayrı ziyaret ile başkanlık koltuğuna oturabilmek için rakipleri ile ikinci sefere kıyasıya yarışacak olan Cumhuriyet Halk Partili başkan adaylarına destek sunacak.

İLK DURAK YALOVA
Bugün bir günlük program kapsamında Yalova’ya giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeniden sandık başına giden Yalova halkı ve CHP Belediye Başkan Adayı Vefa Salman ile buluşacak. 6 oy farkla CHP’nin kazandığı, ancak YSK’ya yapılan itirazlar sonucunu yenilenmesine karar verilen seçimler öncesi partisinin bölgedeki çalışmalarına destek verecek Kocaoğlu, akşam saatlerinde yeniden kente dönecek. Gerçekleşen program kapsamında Başkan Kocaoğlu’nun yanı sıra, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de bugün Yalova’da olacak. 1 Haziran’da yenilenecek seçimler öncesinde hükümet kanadından milletvekilleri ve bakanların sık sık ziyaret ettiği ve AK Parti adayı Yakup Koçal’a destek verdiği ilçede farklı bir strateji izleyen Cumhuriyet Halk Partisi de seçim kazanmış büyükşehir belediye başkan adayları ile Salman’a destek kararı almıştı.

KILIÇDAROĞLU İLE BUHARKENT SEFERİ
Diğer yandan, tek günlük program kapsamında Ege çıkarması yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yarın İzmir’de olacak. CHP lideri Kılıçdaroğlu ve 22 CHP’li ilçe belediye başkanı ile birlikte Şato Konukevi’nde düzenlenen yemekli organizasyona ev sahipliği yapacak olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, ikinci destek turunda adresi ise Aydın olacak. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile birlikte İzmir’den Aydın’a hareket edecek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Buharkent ilçesinde 1 Haziran’da tekrarlanacak seçimler öncesinde partisinin adayı Hüsamettin Başoğlu’na destek verecek. 30 Mart tarihinde AK Parti ve MHP arasında büyük gerilime neden olan ve art arda gelen itirazlar sonrasında yeniden sandık kararı çıkan ilçede çeşitli temaslarda bulunacak olan Kocaoğlu ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ilçe halkından oy isteyecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası