Ege Postası
Geri

Yeryüzü sofrasında buluştular

Gezi direnişine destek olmak için bir araya gelen İzmir'lilerin buluşma yeri olan Gündoğdu meydanı bu günlerde yeryüzü sofrası etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.
Yeryüzü sofrasında buluştular
Haberler / İzmir
27 Temmuz 2013 Cumartesi 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kordon'da gezi platformu ve Alsancak hareketi derneğinin ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte vatandaşlar evlerinden getirdikleri yiyecekleri birbiriyle paylaşarak iftar saatinde yemeklerini yiyor. Renkli sahnelerin yaşandığı yeryüzü sofrasına katılanlar arasında bir süre önce CHP il başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek Konak belediye başkanlığına aday olan Hüseyin Mutlu Akpınar'da vardı. Yeryüzü sofrasında vatandaşlarla birlikte olan Akpınar “En temel ve vazgeçilmez hak olarak özgürlük bireyin kendini ifade edebilme ve süreçlere katılabilmesidir. Kentlilik bilinci olan ve kent kültürüne sahip çıkan bizlerin önümüzde süreçte toplumsal dayanışmayı eksik bırakmayacağız. Bu etkinlik yine İzmir farkını ortaya çıkarıyor. Her yer taksim her yer direniş olduğu gibi, bir gün her yer İzmir olacaktır. Bunun da yolu sevgili İzmir'lilerin güler yüzlü ve onurlu direnişi ile olacaktır. " dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası