Ege Postası
Geri

Yeşil Çiğli seferberliği

Çiğli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, daha yeşil bir Çiğli için Çiğli Belediye Başkaın Hasan Arslan ile birlikte Evka 5’te fidan diktiler.
Yeşil Çiğli seferberliği
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2016 Çarşamba 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Evka 5’te bulunan Çiğli İMKB Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi çevre kulübü öğrencileri, yaşadıkları çevreyi daha yeşile bürümek için harekete geçtiler. Gençlerin bu hedeflerine destek olan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, öğrencilere 100 adet fıstık çamı verdi.  Başkan Hasan Arslan, Mahalle Muhtarı Hilal Karatosun, okul müdürü Oya Adataş, öğretmenler ve çevre kulübü  öğrencileri  ile birlikte Evka 5’te ağaç dikim törenine katıldı. Öğrenciler, belediye park bahçe görevlilerinin hazırladığı ağaç dikim yerlerine fidanları diktiler.

Öğrencilerin yaşadığı kente duyarlı olmasını takdirle karşıladıklarını belirten Başkan Hasan Arslan, çevre adına yapılan her türlü çalışmaya katkı sunduklarını söyledi. Yeşil bir Çiğli için çalıştıklarını belirten Başkan Arslan, “Öğrencilerimizden çevreyle ilgili ağaç talebi geldiğinde hemen destek olduk ve çalışmanın içinde yer aldık. Gençlerimizi bu anlamlı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Daha yeşil bir çevre hepimizin hayali” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası