Ege Postası
Geri

Yetenek Sizsiniz finalisti de gözaltına alındı

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ), 100 akademik ve idari personelin yakalanması için operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu öğretim üyesi milli cimnastikçi ve Yetenek Sizsiniz finalistiHakan Erdoğan da yer aldı.
Yetenek Sizsiniz finalisti de gözaltına alındı
Haberler / Güncel
17 Ağustos 2016 Çarşamba 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, ERÜ bünyesinde Fetullahçı Terör Örgütü içerisindeki faaliyetlerinden dolayı açığa alınan personelle ilgili savcılık talimatı ve mahkeme kararıyla gözaltı kararı verildi.

Hakkında gözaltı kararı verilen 100 akademik ve idari personelin yakalanması içinKayseri, Ankara ve Tokat'ta eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 48 kişi gözaltına alındı.  

Gözaltına alınanlar arasında Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu (BESYO) öğretim görevlisi, milli cimnastikçi ve antrenör Hakan Akdoğan da yer aldı.

Akdoğan, 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına katılmış, finalde elenmişti.

Diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.      

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası