Ege Postası
Geri

Yıldırım'a Türkiye'den destek var ama İzmir'den...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde merakla beklenen 2014-2019 dönemine ilişkin projelerini açıkladığı gün, ilklerin kenti İzmir’de yine bir ilk yaşandı. İlk kez bir İzmir Büyükşehir adayı, aday olduğu kent yerine başka illerden destek aldı.
Yıldırım'a Türkiye'den destek var ama İzmir'den...
Haberler / Yerel Politika
9 Mart 2014 Pazar 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun projelerini açıkladığı gün sosyal medya sitesi Twitter’da örgütlenen AK Parti’liler, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı ve projelerini desteklemek isterken, ilginç bir tablonun da altına imza attı.
 
ASIL DESTEK İZMİR DIŞINDAN
Kalabalık bir ekiple sosyal medya ordusu kurdukları haberleri ile dikkatleri üzerine çeken AK Partili sosyal medya gönüllüleri, Kocaoğlu’nun projelerini açıklamasından kısa bir zaman sonra “1414Projeyle Hayatİzmirde” adı altında açılan hashtag ile Bİnali Yıldırım’ı desteklemek istedi. , Türkiye gündeminin üst sıralarında kendisine yer bulan“1414Projeyle Hayatİzmirde” adlı başlık, İzmir’den beklediği desteği alamadı. Sosyal medyada üst sıralara tırmanan 1414 Proje başlığı asıl desteğini İzmir dışından alırken, İzmir’deyse Twitter gündemine girmedi. Bursa’dan Kayseri’ye kadar bir çok şehirde TT olan hashtag’in İzmir’de hüsrana uğraması Twitter’da manipülasyon iddialarını hatırlattı. Twitter’da yaşanan hashtag manzarası, Binali Yıldırım’ın, “Beni ne şehirler istedi, ama ben İzmir’i seçtim” açıklamasını da akıllara getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası