Ege Postası
Geri

Yıldırım'dan İzmir'e kutlama mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Cumhuriyetimiz hepimizin yükselen sesi, gurur vesilesi; birlik ve bütünlüğümüzün harcıdır” dedi.
Yıldırım'dan İzmir'e kutlama mesajı
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ekim 2014 Salı 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Cumhuriyetin 91. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını kaydeden Yıldırım, mesajında şu cümlelere yer verdi; “Cumhuriyet Türk Milletinin bir olma ve sonsuza kadar birlik içinde yaşama iradesinin en güzel ifadesidir. Cumhuriyet, varlığımızın ve dirliğimizin teminatıdır. Geçtiğimiz yüzyılda tarihten silinmek istenen bir milletin var olma mücadelesini kazandıktan sonra emperyalizme verdiği en önemli cevap Cumhuriyet’ tir. Bu sebeple dünyadaki birçok millete de örnek olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti, Türk milletinin tacı, gelecek umudu ve dünya tarihine vurduğu mührüdür!”.

İZMİR'E ÖZEL KUTLAMA
Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşı inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan zaferin, Cumhuriyet rejimini armağan ettiğini sözlerine ekleyen Binali Yıldırım, mesajını şu sözlerle tamamladı; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyet mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekili olma gururunu ve hizmet etme onurunu yaşadığım İzmirli hemşehrilerimin de Cumhuriyet coşkusunu özel olarak kutluyor, tüm hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum”.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası