Ege Postası
Geri

Yıldız'dan sağduyu çağrısı

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, liste tartışmalarına son verilip 31 Mart'ta zafer kazanmak için birlik ve beraberlik içinde çalışma çağrısı yaptı. 'Görevimizin başında, alanlardayız...'
Yıldız'dan sağduyu çağrısı
Haberler / Yerel Politika
21 Şubat 2019 Perşembe 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir'de belediye başkan ve meclis üye aday listelerinin teliminin üzerinden iki gün geçmesine karşın tartışmalar sürerken, Karabağlar'dan sağduyu çağrısı geldi.

İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, liste tartışmalarına son verilip 31 Mart'ta zafer kazanmak için birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini söyledi.

İlçe Başkanı Yıldız, Egepostası'na yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Karabağlar ilçe örgütü başkanı ve yönetimi görevinin başında, alanlarda çalışıyor. 98 meclis üye aday adayı arkadaşımız vardı. Hepsi birbirinden değerli, hepsi meclis üyeliği görevini tam anlamıyla yapabilecek nitelikte arkadaşlarımız. Ancak seçilecek arkadaşlarımızın sayısı belli. Burada bireyler değil kurumsal yapı olan CHP önemli sıralamaya girsin ya da girmesin bütün arkadaşlarımızı birlik beraberlik içerisinde çalışmaya davet ediyorum.

Bizim için listede yer almayanlar da sıralamaya girmiş kadar değerlidir. Sıralamalarda bir takım sıkıntılar yaşanmış, ilçe yönetim kurulundan bir kaç arkadaşımız istifa etmiştir. Bunları saygıyla karşılıyoruz. Artık parti içi tartışmaları geride bırakıp Karabağlar'da en iyi sonucu almaya odaklanmalıyız. Büyük bir fark ile Karabağlar'a göz diken rantçı zihniyete gerekli cevabı vereceğiz. Buna da olan inancımız tamdır.
Karabağlar'da bayrağımızı daha güçlü bir şekilde en yukarıya çekeceğiz. Karabağlar sevdamız, Mart'ın sonu bahardır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası