Ege Postası
Geri

Yılmaz'dan İzmir mesajları!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İzmir'de yerel seçimler öncesi AK Parti'nin yaptığı hizmetlere gölge düşürmek isteyenlerin olduğunu iddia etti. Bakan Yılmaz, "Maalesef İzmir'de AK Parti ile ilgili olumsuz imaj yapılmaya çalışılıyor. Ama görünen köy kılavuz istemez. Vatandaş bu seçimde hizmetin hakkını verecek" dedi.
Yılmaz'dan İzmir mesajları!
Haberler / Yerel Politika
31 Ekim 2013 Perşembe 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGEPOSTASI/HABER SERVİSİ - Bu yıl 5'inci kez düzenlenen İktisat Kongresine katılmak için İzmir'de bulanan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. Partililer tarafından büyük ilgiyle karşılanan Yılmaz, hükümet olarak İzmir'e önemli hizmetler verdiklerini söyledi. İzmir'de Marmaray'dan çok daha büyük projeler yürütüldüğüne dikkat çeken Yılmaz, "İzmir'de muazzam projeler yapılıyor. İzmir- İstanbul otoyol projesinin Marmaray'ın iki katı maliyeti var. Çandarlı limanı dünyada 10 liman arasında girmeye aday. Havalimanı büyütülüyor. İzmir küresel bir şehir ve dünyada Türkiye'yi temsil ediyor" dedi.

TEŞKİLATI TAKDİR EDİYORUM
Yerel seçimlerde İzmir'de iddialı olduklarını söyleyen Yılmaz, "İzmir teşkilatını çok takdir ediyorum. Burada fedakar arkadaşlarımız var. Eminim seçim sürecinde de gece gündüz çalışacaklar. Merkezde ve ilçede partimizi topluma anlatacaklar. Maalesef İzmir'de AK Parti ile ilgili olumsuz imaj yapılmaya çalışılıyor. Hizmetlerimize gölge düşürmeye çalışanlar var ama görünen köy kılavuz istemez. Vatandaş bu seçimde hizmetin hakkını verecek. Biz hizmet partisiyiz. İzmir'de daha da güçlü olmak istiyoruz. Belediyelerde iddialıyız" dedi.

ADAYLARA MESAJ
İzmir'deki aday adaylarına da karşılıklı atışmalardan uzak durmaları yönünde çağrıda bulanan Yılmaz, "Çok sayıda aday adayı var. Bunlara tavsiyem, başkasıyla uğraşmasınlar. Kendilerini anlatsınlar. Arada kırgınlık olmasın. Aday kim olursa olsun, arkasında kenetlenerek çalışmamız lazım. Kapı kapı dolaşıp, herkese kendimizi anlatmamız lazım" dedi.

İZMİR’İN POTANSİYELİ BÜYÜK
İzmir İktisat Kongresi'nde bu yıl Ege ve İzmir ile ilgili 14 oturum koyduklarını ifade eden Yılmaz, "Atatürk daha Cumhuriyeti kurmadan iktisat kongresini toplamıştı. Ekonomik güçolmadan askeri ve siyasi başarı uzun soluklu olmuyor. Kongrede 34 tane panelle, çok değişik konular hakkında toplantılar yaptık. Bu toplantılar bizim ekonomik politikalarımıza katkı yapacak. İzmir ekonomik ve sosyal olarak önemli bir şehir. Dünya ve Türkiye ekonomisinin kesişim ve kavşak noktasında. Bu sene kongrede önemli değişiklikler yaptık. Kongreye İzmir ve Ege ile ilgili 14 oturum koyduk. İzmir büyük potansiyele sahip. İzmir'de 9 üniversite ve 150 bin civarı öğrenci var. Araştırma merkezleri kuruluyor. Şehir hastaneleri de çok önemli. Biz İktisat Kongresini yaparken, kongrenin Cumhuriyetin 90'ıncı kuruluş yılına denk gelmesine ve Expo sürecine destek vermesine dikkat ettik" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası