Ege Postası
Geri

Yozgat’ta yuva çocuklarının gösterileri beğenildi

Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında yuva çocuklarının gösterileri beğeni topladı. Önceki yıllarda şehir stadyumunda yapılan 19 Mayıs kutlamaları bu yıl ikinci kez Cumhuriyet Meydanı'nda...
Yozgat’ta yuva çocuklarının gösterileri beğenildi
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2013 Pazar 12:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında yuva çocuklarının gösterileri beğeni topladı.

Önceki yıllarda şehir stadyumunda yapılan 19 Mayıs kutlamaları bu yıl ikinci kez Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından program yuva çocuklarının hazırladığı jimnastik gösterileri ile başladı. Daha sonra çeşitli şiirler okundu. Gençlik Spor İl Müdürlüğü güreş takımı güreşçileri meydandaki minderde güreşti.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, güreşçi ve Engelliler Derneği üyelerine çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası