Ege Postası
Geri

Yüce: “Ticaret Odası’nda gençlerin önünü açma zamanı geldi”

İzmir Ticaret Odası seçimlerinde “değişim”in güçlü sesi Ortak Akıl Grubu İzmir’de Sivil Toplum Kuruluşları ve duayenlere yaptığı ziyaretler kapsamında Uğur Yüce’yi ziyaret etti.
Yüce:  “Ticaret Odası’nda gençlerin  önünü açma zamanı geldi”
Haberler / İzmir
3 Nisan 2013 Çarşamba 09:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Ticaret Odası seçimlerine “Değişimin Güçlü Sesi” olarak hazırlanan Ortak Akıl Grubu İcra Kurulu Üyeleri Salih Özçiftçi, Cemal Elmasoğlu, İlhan Açan ve Yavuz Alkan İzmir’in duayen sanayici ve iş adamlarından Uğur Yüce’yi ziyaret ettiler.
Ortak Akıl Grubu İcra Kurulu Üyeleri, Grubun amaç ve hedeflerini anlatırken İzmir Ticaret Odası’ndaki tek adam yönetiminin iktidar yorgunluğuna ve üyelerin çoğunluğunun “ARTIK YETER” dediğine işaret ettiler.
Ziyaret sırasında EGİAD ve EBSO yönetimleri zamanında gönüllü bir şekilde yönetimden ayrıldıklarını ve bu sayede birçok iş adamının bu kurumlarda yönetim deneyimi kazandığını belirten Uğur Yüce; “Oda üst yönetimlerinde uzun süreli görev alanlar, bu süre sonunda siyasi arenada yerini alamıyor ve İzmir’i temsil edemiyor. Bu nedenle, İzmirli genç ticari erbabının önünü açma zamanının gelmiş ve geçmektedir.” dedi. Yüce, Ortak Akıl Grubu sözcülerini dinledikten sonra Oda’nın yeni ve doğru bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyduğunu bir kez daha hatırlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası