Ege Postası
Geri

Yücel’den saha mesajı : Herkesin derdi aynı 'geçinemiyoruz'

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, ilçede esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelerek dertlerini dinledi.
Yücel’den saha mesajı : Herkesin derdi aynı 'geçinemiyoruz'
Haberler / Yerel Politika
3 Kasım 2022 Perşembe 17:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın kentin tüm ilçelerinde belli aralıklarla yürüttüğü saha çalışması bu kez Çeşme'de yapıldı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ve ilçe örgütü bugün Çeşme'de esnaf turu yaptı, yurttaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

CHP heyeti esnafa hayırlı işler diledi. Yurttaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Ekrem Oran da Çeşmeköy'deki tarihi caminin yeniden hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Saha çalışmasına ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ''Esnaf ziyaretleri ve halk buluşmalarımıza bugün de Çeşme'de devam ettik. Gündem her gün gelen zamlar, yüksek kiralar ve hayat pahalılığı. Herkesin derdi aynı “GEÇİNEMİYORUZ” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası