Ege Postası
Geri

Yücel’in ilçe başkanlarıyla toplantısı sona erdi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Büyükşehir ve 2’si dışında ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından ilk toplantısını ilçe başkanlarıyla yaptı. İl Başkanı Yücel’in seçim çalışmalarını ve nasıl bir çalışma yapılması gerektiği üzerinde konuşulan toplantıda kırgın ya da küskün olan aday adaylarıyla bir araya gelinmesi, gönüllerinin alınması ve seçim çalışmalarına dahil edilmesini istediği öğrenildi. Öte yandan CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, İl Başkanı Deniz Yücel ve ilçe belediye başkanları,yarın Anıtkabir'e gidecek. CHP İzmir'deki kritik toplantı sona erdi
Yücel’in ilçe başkanlarıyla toplantısı sona erdi
Haberler / Yerel Politika
30 Ocak 2019 Çarşamba 15:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ilçe başkanlarıyla bugün il binasında gerçekleştirdiği toplantı sona erdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adaylarının büyük çoğunluğunun açıklanmasının ardından ilk toplantısını ilçe başkanlarıyla yapan Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla önümüzdeki günlerde başlayacak olan seçim çalışmalarını, neler yapılacağını, ilçe bazlı çalışmaların neler olacağını masaya yatırdı.

İL BAŞKANI YÜCEL VE SOYER YARIN ANITKABİR’DE OLACAK

Önümüzdeki günlerde partisinin İzmir milletvekilleriyle de toplantı yapacak olan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yarın Büyükşehir adayı Tunç Soyer ile  Ankara’ya giderek Anıtkabir'i ziyaret edeceklerini, isteyen ilçe başkanlarının  ve başkan adaylarının da kendilerine eşlik edebileceğini söyledi.

31 Ocak Perşembe günü saat 11.00'de Anıtkabir'e gidecek olan CHP'liler, burada Ata'nın huzuruna çıkacak. Programın ardından İl Başkanı Yücel, CHP Genel Merkezi'ne gidecek.

KÜSKÜN-KIRGIN ADAYLARLA BİR ARAYA GELİNMESİNİ İSTEDİ

Yücel’in ilçe başkanlarıyla toplantıda ele aldığı öğrenilen bir diğer konu da aday gösterilmeyenlerin, kırgın ve küskün olanların parti yetkilileri ve adaylar tarafından kucaklanarak, seçim çalışmalarına dahil edilmesi hakkında oldu. Yücel’in ilçe başkanlarından aday adaylarıyla bir araya gelinmesi ve kırgın olanların gönlünün alınmasını istediği belirtildi.

2 ŞUBAT’A KADAR İLÇELERİN SEÇİM OFİSLERİ VE ARAÇ GİYDİRMELERİ DAHİL HAZIR OLMALARI İSTENDİ

Toplantıda gündeme gelen bir diğer konunun da tüm ilçelerin 2 Şubat tarihine kadar seçim koordinasyon ofislerinden araç giydirmelerine kadar tüm hazırlıklarını bir an önce tamamlamaları hakkında olduğu kaydedildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası