Ege Postası
Geri

Yüksel örgütü topluyor

CHP İzmir’de Aralık ayında il başkanı seçilen Alaattin Yüksel, örgütle geniş katılımlı ilk toplantısını 8 Şubat Pazartesi Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek. CHP İzmir'de gözler pazartesi günkü o toplantıda
Yüksel örgütü topluyor
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2016 Cuma 17:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI - 20 Aralık’ta CHP İzmir İl Başkanı seçilen Alaattin Yüksel, örgütle ilk geniş çaplı toplantısını 8 Şubat Pazartesi günü yapacak. Başkan Yüksel, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda saat 14.30’da İzmirli PM üyeleri, YDK üyeleri, milletvekilleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.
 
Toplantıda kentin durumu, partinin durumu, süreçte yapılması gereken çalışmalar gibi konuların masaya yatırılması bekleniyor. Ayrıca önümüzdeki hafta iki günlük program için İzmir’e gelmesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesaisinin de bu toplantıda masaya yatırılacağı öğrenildi.

İl kongresi sonrası parti içinde yaşanan ayrışmalar nedeniyle toplantı örgüt içinde merakla bekleniyor. Toplantı ayrıca yeni PM ve YDK üyelerinin de vekiller, ilçe ve belediye başkanlarıyla ilk buluşması özelliği taşıyacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası