Ege Postası
Geri

Yumrukçu vekiller cihazları bozdu

Milletvekillerinin sıra kapaklarını yumruklayarak yaptıkları protestolar, Meclis’in elektronik sistemini bozdu. Cihazlar yenilecek
Yumrukçu vekiller cihazları bozdu
Haberler / Politika
18 Kasım 2012 Pazar 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - TBMM’deki tartışmalı oturumlar sırasında milletvekillerinin sıra kapaklarını yumruklayarak yaptıkları protestolar, Meclis’in elektronik sistemini bozdu. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genel Kurul salonundaki elektronik cihazların yenileneceğini açıkladı.

 TBMM Genel Kurul salonunda milletvekillerinin oturduğu bölümlerde, parmak izi ile girilebilen elektronik tanıma sistemi bulunuyor. Bu sitem ile oy kullanılıyor, söz hakkı isteniyor. Sistem konuşma sürelerini de elektronik olarak ayarlıyor.

 TBMM’deki faaliyetlerle ilgili milletvekillerine bilgi veren Çiçek, Meclis kampüsü içinde personel ve milletvekillerinin araçları için 25 bin metrekarelik bir otopark yapılacağını, özelleştirmeden alınacak 50 dönüm arazi üzerine de 15 bin metrekarelik Arşiv, Eğitim ve Kongre Merkezi tesisi inşa edileceğini de söyledi.

TBMM’de bu yıl 770 personel de emekli oldu. Çiçek ‘’ 770 kişi ayrıldı da hizmet alanında eksiklik mi oldu- Benim bu 770 kişiyi oturtacak yerim bile yoktu. En az bir o kadar daha fazlalık var’’ dedi.(Gazeteport)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası