Ege Postası
Geri

Yunus timlerinin sayısı arttı

Şanlıurfa’nın tarihi dar sokaklarında suçlu kovalayan Yunus timleri, yeni katılanlarla daha da büyüyor. 46 kişiden oluşan 10 ekipli Yunus timine 24 kişi daha katıldı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus timleri suçluya korku...
Yunus timlerinin sayısı arttı
Haberler / Güncel
30 Nisan 2013 Salı 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şanlıurfa’nın tarihi dar sokaklarında suçlu kovalayan Yunus timleri, yeni katılanlarla daha da büyüyor. 46 kişiden oluşan 10 ekipli Yunus timine 24 kişi daha katıldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus timleri suçluya korku salıyor. Geçen yıl 10 ekiple göreve başlayan Yunuslar özellikle trafiğin sıkışık olduğu ve Urfa’nın tarihi dar sokaklarında suçlulara yönelik sergilediği amansız takipleri ile biliniyor. Bir yıldır 10 ekiple görev yapan polisler büyük başarılara imza attı. Bunun üzerine emniyet ekip sayısını artırma kararı aldı. 46 kişiden oluşan 10 ekipli Yunus timine 24 kişi daha katıldı. Eğitimleri süren 24 kişilik yunus timi GAP Arena Stadı otoparkında nefes kesen gösteri yaptı. Son teknoloji ürünü yüksek kapasiteli ve hızlı motosikletlerde eğitim alan Yunuslar, eğitimlerin sonunda şehirde suçlu kovalayacak.

Motosiklet kullanımı, temel sürüş, ileri sürüş, motosiklet jimnastiği ve motosikletle seyir halindeyken silah kullanımı eğitimleri alan Yunus timlerini İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu da izledi. Gösteri ve eğitimden memnun kalan Likoğlu, timin çok önemli görev ifa ettiğini vurguladı. Kentin dar sokaklarını anımsatan Likoğlu, "Motorize Yunus ekibimiz bir sene önce kuruldu. 10 ekip halinde faaliyetine devam ediyor. İlimizin ihtiyacı daha fazla. Şu anda 24 arkadaşımız genel müdürlüğün onayıyla eğitimlerine devam ediyor. Bir hafta sonra eğitim bitecek. Tarihi kentte sokaklarımız dar, trafik yoğunluğumuz var. Bu arkadaşlarımızın olay yerine en hızlı şekilde intikal konusunda çok ciddi bir özellikleri var." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası