Ege Postası
Geri

Yüzümüz Urla, Denizimiz Urla, Yüze Yüze Urla

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu’nca test edilen deniz suyu kalitesi mükemmel çıkan Urla, Kaymakamlık, Urla Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle 11 Ekim 2015 Pazar günü saat 10:00’daUrla Belediyesi Ege Durdu Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan Urla Açık Su Yüzme Yarışları’na hazırlanıyor.
Yüzümüz Urla, Denizimiz Urla, Yüze Yüze Urla
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Ekim 2015 Perşembe 09:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
“Yüzümüz Urla Denizimiz Urla Yüze Yüze Urla ” sloganıyla yapılacak olan yarış, 1 mil startımaster yüzücüler ve 2 mil startı lisanslı yüzücüler olmak üzere iki ayrı parkurdan oluşuyor. Urla’nın temiz ve serin sularına kendilerini bırakacak olan yüzücüler kıyasıya mücadele ederek birincilik için kulaç atacaklar. Yarışta, Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Yarışma talimatları uygulanacak.
Spor ve sporcuya verdiği önemle tanınan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla’da her yaştan grubu spora teşvik etmek istediklerini belirterek herkesi Urla’da sporla buluşmaya davet etti.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası