Ege Postası
Geri

Zanlı kaçtı, polis yakaladı (Özel)

Pendik'te, aranması bulunduğu iddia edilen şahıs ile polis ekipleri arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Yaklaşık yarım saat süren takibin ardından polis şahsı yakaladı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen polis ile şahsın yakınları...
Zanlı kaçtı, polis yakaladı (Özel)
Haberler / Güncel
22 Haziran 2013 Cumartesi 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pendik'te, aranması bulunduğu iddia edilen şahıs ile polis ekipleri arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Yaklaşık yarım saat süren takibin ardından polis şahsı yakaladı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen polis ile şahsın yakınları arasında arbede yaşandı.

Olay, saat 09.30 sıralarında Akfırat Park İstanbul yolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre, daha önce de polis tarafından kovalanan Adem isimli şahıs, rutin kontrol yapan polis ekibinin dur ihtarına uymadı. Kaçmaya başlayan zanlıyı takibe alan polis ekiplerine takviye ekipler de gönderildi.

Uzun süre polisleri peşinden koşturan zanlı daha sonra otomobili terk ederek yaya olarak kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sonucu açık arazide yakalanan şahıs polis otosuna götürüldü. Kelepçelenen şahıs polis aracına bindirilirken bir anda ortalık karıştı. Zanlı, bir polis memurunun çocuğuna küfür ettiğini iddia ederek araca binmemektedirenince başka bir polis memurunun yumruklu saldırısına uğradı. Karga tulumba araca konulan şahsın yakınları da olay yerine geldi. Yakınları ile polis arasında da kısa süreli arbede yaşandı. Zanlı, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan, yaşananları görüntülemek için olay yerine giden gazeteciler de polis ekipleri tarafından engellenmek istendi. Polislerle gazeteciler arasında da arbede yaşandı. Bazı polislerin ellerini kaldırarak kameranın açısını kapatmaya çalıştıkları görüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası