Ege Postası
Geri

Zehir tacirlerine helikopterli operasyon

İZMİR’de, Özel Harekat polisleri ve helikopter desteğiyle, 'torbacı' denilen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik geniş kasamlı operasyon düzenlendi. Kameralara kaydedilen operasyonda, 31 kilo 45 gram esrar, 'meşe' denilen satışa hazır 81 paket esrar ele geçirildi, gözaltına alınan biri kadın 9 kişi adliyeye sevk edildi.
Zehir tacirlerine helikopterli operasyon
Haberler / 3. Sayfa
28 Mart 2013 Perşembe 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde kullanıcı kişilere uyuşturucu satışı yaptıkları belirlenen 'torbacılar'la etkin mücadele edilebilmesi, satış yapılan yerlerin ve satış yapan kişilerin ayrıntılı olarak tespiti, satış işlemlerinin görüntü ve fotoğraflarla saptanarak delillendirilmesi amacıyla projeli çalışma başlattı. Yaklaşık dört ay süren soruşturmanın ardından harekete geçen narkotik timleri, Özel Harekat polisleri ve helikopter desteğiyle dün, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. Özellikle Bornova ve Karşıyaka ilçelerindekiler başta olmak üzere 18 ev ve işyerine yapılan baskınlarda, 31 kilo 45 gram esrar, meşe denilen satışa hazır 81 paket esrar ele geçirildi.



SOBA İÇİNDE ESRAR


Uyuşturucu operasyonları için eğitilen narkotik köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda, uyuşturucu maddelerin bir kısmı soba bir kısmı da klozetlere atılmış halde bulundu. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 1’i kadın, 9 kişi, bugün sabah saatlerinde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet yetkilileri, uyuşturucu tacirlerine yönelik denetimlerin aralıksız süreceğini, projeli çalışma kapsamında şu ana kadar 48 kişi hakkında yasal işlem yapıldığını bildirdi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası