Ege Postası
Geri

Zeybekci salondaki Atatürk portresini eleştirdi

Muğla'da iş dünyası ile bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, toplantı yaptığı salonda kalemi sol el tutan Atatürk portresini eleştirdi.
Zeybekci salondaki Atatürk portresini eleştirdi
Haberler / Güncel
20 Mart 2017 Pazartesi 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün solak birisi olmadığını ifaden eden Bakan Zeybekci, "Arkadaşlarımıza söyleyin de bunu değiştirmelerinde fayda var. İllaki Atatürk solaktı diyorlarsa bu ayrı bir tartışma konusu" dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Muğla'ya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Muğla Barosu Konferans Salonu'nda işadamları ile bir araya geldi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş'un konuşmasının ardından kürsüye çıkan Bakan Zeybekci, "Bir yere gittiğim zaman ölçüler ve detaylarla ilgili sıkıntıları olan bir adamım. Salona girer girmez oturdum ve fotoğrafta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kalemi sol elinde görünce Atatürk solak değildi dedim. Fotoğraf tekniğinde böyle bir şey var. Negatiften çekerken bir daha basarsanız ters çıkar. Arkadaşlarımıza söyleyin de bunu değiştirmelerinde fayda var. İllaki Atatürk solaktı diyorlarsa bu ayrı bir tartışma konusu" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası