Ege Postası
Geri

Zeybekci ve partililer zeybek oynadı

DENİZLİ'de Ak Parti 4, CHP 2 ve MHP 1 milletvekilliği kazandı.
Zeybekci ve partililer zeybek oynadı
Haberler / Politika
2 Kasım 2015 Pazartesi 11:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ak Parti'den Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, CHP'den Kazım Arslan ve Melike Basmacı ile MHP'den Emin Haluk Ayhan milletvekilli seçildi.

ZEYBEK OYNADILAR
Sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı'nda büyük sevinç yaşanırken, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve partililer Delikliçınar Meydanı'nda  zeybek oynadı. 

Zeybekçi yaptığı konuşmada, "Allah'a hamdolsun. Bu bir Denizli zaferidir. Allah'a şükrediyoruz. Muhteşem Denizlimiz'e, kocaman bir teşekkür ediyoruz. Çok çalıştık. Çok koşturduk. Denizli'nin gururu AK Partili kardeşlerimdir, hanım kardeşlerim, gençlerimizdir. Bu zafer hepimizindir. Ne demişti Cumhurbaşkanımız, dik duracağız ama diklenmeyeceğiz. Bu zafer milletin zaferidir. 1946'da başlayan demokrasi zaferi, 1950'de bu milet, 'Yeter söz milletindir' dedi. O günden bugüne Allah'ın izniyle yeter söz de karar da milletindir. 1 milyon Denizli'yi, 80 milyon Türkiye'yi kucaklayacağız Allah'ın izniyle" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası