Ege Postası
Geri

Zihinsel engelli Levent 6 gündür kayıp

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan zihinsel engelli 25 yaşındaki Levent Parlar 6 gündür kayıp. Ağayabeyi, 30 yaşındaki Sedat Parlar, zihinsel engelli kardeşi Levent Parlar'ın 6 gündür kayıp olduğunu söyledi.Kardeşinin, daha önce de...
Zihinsel engelli Levent 6 gündür kayıp
Haberler / Güncel
16 Eylül 2013 Pazartesi 17:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan zihinsel engelli 25 yaşındaki Levent Parlar 6 gündür kayıp. Ağayabeyi, 30 yaşındaki Sedat Parlar, zihinsel engelli kardeşi Levent Parlar'ın 6 gündür kayıp olduğunu söyledi.

Kardeşinin, daha önce de 11 mayıs patlamasında evden ayrıldığını ve 4 gün sonra Niğde Ulukışla'da bulunduğunu belirten ağabey Parlar, Levent'in evden, babası Mustafa Parlar'a ait cep telefonunu alarak gittiğini ve akşam eve gelmediğini belirterek, "Telefonu satıp ortadan kayboldu. 6 gündür arıyoruz. Polise de başvurduk. En son Gaziantep'te görüldüğünü öğrendik, ancak bulamadık." dedi.

Zihinsel engelli kardeşinin, 11 mayıstan bu yana bir kaç defadır evden ayrıldığını ve sonra bulunduğunu belirten Sedat Parlar, kardeşini gören ya da yerini bilenlerin polis merkezine ya da '0 542 624 69 82' nolu telefona bildirmelerini istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası