Ege Postası
Geri

Zihinsel engellilere Konak Belediyesi'nden dost eli

Konak Belediyesi,Ege Zihinsel Engelliler Derneği’ne de eşya yardımı yaparak dost elini uzattı.Eşya Depo’sundan yeni kurulan derneğin;koltuk takımı, masa, sandalye, halı, televizyon ve dolap gibi acil ihtiyaçlar karşılandı.
Zihinsel engellilere Konak Belediyesi'nden dost eli
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Haziran 2013 Cuma 17:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dernek Başkanı Hayrettin Yaşar, bütçelerinin kısıtlı olduğunu ve yeni kurulan bir dernek olarak desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti. Yaşar,“Ofisimiz Konak Belediyesi’nin sayesinde çok şık oldu. Çok önemli bir hizmet.Bağışçılara de Engelli Dostu Başkan Hakan Tartan’a da çok teşekkür ederim” dedi.
Öğrencilerin ve ihtiyaç sahibi vatandaşların televizyondan koltuğa, halıdan fırına, avizeden yatağa kadar hemen her türlü ihtiyacının karşılandığı Konak Belediyesi Eşya Deposu’ndan bu güne kadar yüzlerce kişi yararlandı.

İyi ve kötü gününde vatandaşlarının yanında olmayı, yüzünü güldürmeyi, sevgi ve dost elini uzatmayı görev edinen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan eşya bağışında bulunan yardımsever İzmirlilere minnettar olduklarını ifade ederek, modern Robin Hood olduklarını söyledi.
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, “Duyarlı İzmirliler sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında bir köprü oluyoruz. Mutlu ifadeleri gördükçe biz de mutlu oluyoruz. İzmirlilerden bağışlarını devam ettirmelerini istiyorum. Özellikle dar gelirli vatandaşların beyaz eşya ve televizyon ihtiyaçları var” diyerek vatandaşlara daha çok bağış yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Bağış yapmak isteyenler için telefon:(232) 445 10 48

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası