Ege Postası
Geri

Ziraat Türkiye Kupası grup kuraları 25 Aralık'ta çekilecek

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları 25 Aralık Çarşamba günü saat 14.00'te, Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekilecek.Kura çekimine 5....
Ziraat Türkiye Kupası grup kuraları 25 Aralık'ta çekilecek
Haberler / Spor
21 Aralık 2013 Cumartesi 08:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda grup kuraları 25 Aralık Çarşamba günü saat 14.00'te, Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekilecek.

Kura çekimine 5. tur maçları sonunda rakiplerini eleyen kulüplerden Bursaspor, Eskişehirspor, Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor seri başı olarak katılacak. Kura çekiminde yer alacak diğer takımlar ise Akhisar Belediyespor, Elazığspor, Sivasspor ve Tokatspor olacak.

Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması 4 takımlı 2 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Grup müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan 4 takım, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finale yükselecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası