Ege Postası
Geri

Ağbaba'dan İzmir'de sendika turu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba İzmir'e geldi. Ağbaba, Gündoğdu Meydanı'nda 4 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi için STK turuna çıktı, mitinge katılım için sendikalardan destek istedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı miting için destek istedi
Ağbaba'dan İzmir'de sendika turu!
Haberler / Yerel Politika
1 Ağustos 2016 Pazartesi 15:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABDULHAKİM KÜÇÜK/EGEPOSTASI- CHP'de gündem, 4 Ağustos'ta İzmir Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak olan Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi...
Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl miting hazırlıklarıyla kentte kalarak bizzat ilgilenirken,  CHP İşçi Sendikaları ve Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Veli Ağbaba da İzmir'e geldi.

Ağbaba  “4 Ağustos'ta Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için haydi Gündoğdu Meydanına 'Ne darbe ne dikta' yaşasın özgürlükçü demokrasi “ sloganıyla Tüm İzmirlileri Gündoğdu meydanında toplanmaya davet etti

Ağbaba İzmir'deki mesaisinde  Kamu-İş, DİSK, Türk-İş, Eğitim-Sen'e ziyaretlerde bulundu. Ağbaba'ya CHP Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok ile İzmir Milletvekili Tacettin Bayır eşlik etti.

Ağbaba sendikalardan mitinge katılım ve destek istedi. Ziyaret ettiği sendikalardan tam destek ve katılım cevabı alan Ağbaba ayrıca Kamu-iş, DİSK, Türk-iş ve Eğitim-sen gibi sendika üyelerinin FETÖ soruşturması kapsamında görevden alınmaları ile ilgili şikâyetleri dinledi.

Konuyla ilgili yakından ilgilenen ve partinin 6 kişilik komisyon kurduğunu ifade eden CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır; “Bu yanlış ve haksız görevden almalarla ilgili çalışmalar yapıyoruz ve bu konu üzerinde özellikle duruyoruz. Haksız görevden almaların bazısından çalışmalarımızla yeniden görevlerinin iade edildiği vatandaşlarımız var” dedi.

Tüm Yerel-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Hakan Kıran, konuyla ilgili yakından ilgilenen Bayır’a teşekkür etti. Öte yandan Kıran, 4 Ağustosta Gündoğduda beraberiz mesajı verdi.

CHP heyeti Türk-İş 3'üncü Bölge Temsilciliğini ziyaret ederek, Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım ve şube başkanlarını 4 Ağustos'ta İzmir'de yapılacak mitinge davet etti. Başkan Yıldırım, sendikanın şube başkanları ve üyeleriyle mitinge katılacaklarını söyledi.

'BAYRAKLARIMIZLA GELECEĞİZ'

Şube başkanları ve sendika üyeleriyle alanda olacaklarını belirten Türk İş Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım, "Bizler de Türk bayraklı tişörtlerimizi giyip, elimize Türk bayraklarımızı alarak alana geleceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk'ün değerlerine sahip çıkacağız" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası