Ege Postası
Geri

AK Parti'de dört ilçede yeni başkan belli oldu

AK Parti İzmir Teşkilatı'nda Bayraklı, Karabağlar, Bergama ve Urla'da yeni başkan belli oldu. Ankara'da İzmir mesaisi
AK Parti'de dört ilçede yeni başkan belli oldu
Haberler / Yerel Politika
4 Ekim 2016 Salı 17:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti İzmir’de genel merkez tarafından istifaları alınan Karabağlar, Bayraklı ve Bergama ile birlikte başkanı daha önce istifa eden Urla’da yeni başkan belli oldu.

Günlerdir süren temayül sonrası isimleri öne çıkanlar, genel merkeze çağrılmıştı. Başkan adayları saat 14.00'ten itibaren görüşme odasına alınmış, görüşmede Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İzmir Koordinatörü Yardımcısı Murat Yıldırım, Koordinatör Milletvekili Mustafa Köse, İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun hazır bulunmuştu.

Adaylarla yüz yüze 15'er dakika süren görüşmelerin ardından, genel merkez kurmayları nihai kararı verdi. Yeni başkanlara görev tebliği yağıldı.

Bayraklı Özgür Hızal 

Karabağlar Kazım Erten

Bergama Hakan Koştu

Urla Ahmet Olgun Bilici

HIZAL: BAŞARILI OLACAĞIZ

Bayraklı'da ilçe başkanlığı görevi yapacak olan İl SKM Eski Başkanı avukat Özgür Hızal, “ Birlik beraberlik içinde inşallah Bayraklı'da başarılı olacağız. Önümüzdeki hem yerel hem genel seçimlerde AK Parti'yi Bayraklı'da birinci parti çıkaratacağız. Bu işler biraz da nasip. Bize nasip oldu. Biraz da sürpriz oldu” dedi.

ERTEN: BİRİKİMİMİ KARABAĞLAR İÇİN KULLANACAĞIM

Geçmişte il yöneticiliğinin yanısıra milletvekili adaylığı da bulunan Karabağlar'ın yeni ilçe başkanı Kazım Erten ise şunları söyledi; “Teşkilkat Başkanlığımız, Genel Başkanımız bu görevi layık gördüler. Göreve layık olmaya çalışacağım. 1981 yılından beri İzmir'de yaşıyorum. Bir çok konuda çalışmam var. Akademik siyasi birikimim var. Elimden ne geliyorsa bu birikimi Karabağlar ve teşkilat ımız için kullanacağım. Teşkilatımızla birlik beraberlik içinde çalışacağız."

KİMLER ÇAĞRILMIŞT?

Ankara’ya Bayraklı için Tanfer Kemerli, Bilal Kırkpınar, Halil Polat, Özgür Hızal, Veysel Güldoğan ve Erkan Özkan, Karabağlar için Aykut Dikencik, Kazım Erten, Ahmet Tatar, Engin Uğurlular, Bergama için Hakan Koştu, Ahmet Dağdelen ve Melih Sağlam Başoğlu, Urla için Ahmet Çetin Tutar, Ahmet Olgun Bilici, Şahin Emre ve Önder Şengüler çağrılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası