Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de 3 ilçede sandık kurulacak

AK Parti İzmir’de 3 Mart’ta Bergama ile başlayıp Kınık, Beydağ, Kiraz, Bayındır, Menderes, Torbalı, Kemalpaşa, Karabağlar, Bayraklı, Selçuk, Bornova, Balçova, Narlıdere, Buca, Ödemiş ve Tire ile süren ilçe kongre takvimi bugün Karşıyaka, Çiğli ve Menemen ile devam edecek. Menemen’de Pelin Yayalar’a karşı belediye meclis üyesi Mustafa Koç adaylığını açıkladı. Kongrenin çift liste ile gerçekleşmesi bekleniyor. AK Parti İzmir kongre mesaisi sürüyor
AK Parti İzmir'de 3 ilçede sandık kurulacak
Haberler / Yerel Politika
1 Nisan 2018 Pazar 08:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir’de 3 Mart’ta Bergama ile başlayan kongre takvimi 17 ilçede tamamlandı.  Tire ve Ödemiş’te Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla dün gerçekleşen kongrelerin ardından bugün de Karşıyaka, Çiğli ve Menemen’de kongreler gerçekleşecek. Üç ilçenin kongresinin gerçekleşmesiyle birlikte 20 ilçenin kongresi tamamlanmış olacak.

AK Parti Genel Merkezi’nin çift liste krizinin önüne geçmek için ileri bir tarihe alınacağı kaydedilen Çeşme ve Aliağa kongreleri dışında geriye 8 ilçe kalmış olacak. Çeşme ve Aliağa kongrelerinin yapılmayacak olması nedeniyle 28 ilçede tamamlanacak kongrelerin arından Aydın Şengül’ün tek aday olduğu İl Kongresi’ne sıra gelecek. Bugün gerçekleşecek olan Karşıyaka, Çiğli ve Menemen kongrelerinde delegeler sandık başına gidecek ve yeni başkanlarını seçecek.

İLK KONGRE ÇİĞLİ’DE SON KONGRE KARŞIYAKA'DA

Hafta sonu kongre mesaisinin bugünkü programı Çiğli ile başlayacak. Saat 13.00'te başlayacak Çiğli Kongresi’ni 14.00'te Menemen Kongresi takip edecek. Karşıyaka kongresi ise 15.30’da başlayacak.

MENEMEN’DE MUSTAFA KOÇ ADAY OLUP LİSTE ÇIKARACAK

Çiğli’de Sedat Karatekin’in yerine aday gösterilen İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mesut Demirkaya, Karşıyaka’da Abdullah Mertoğlu’nun yerine AK Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı İsmail Çiftçioğlu, Menemen’de Mithat Çiftçi’nin yerine Pelin Yayalar isimleriyle kongre yapılacak.  Ancak Menemen’de belediye meclis üyesi Mustafa Koç, genel merkezin aday gösterdiği Pelin Yayalar’a karşı aday olacağını açıkladı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası