Ege Postası
Geri

MHP’den İYİ Parti’ye yüzde 22 salvosu

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın İzmir’de oy oranlarının yüzde 22’lere ulaştığını açıklamasına tepki gösteren MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, sosyal medya hesabından 'Recep İvedik' filminden bir replikle yanıt verdi. MHP’den İYİ Parti’ye yüzde 22 salvosu
MHP’den İYİ Parti’ye yüzde 22 salvosu
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2018 Cumartesi 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar’ın İzmir’deki oy oranlarının yüzde 22’lere ulaştığı şeklindeki açıklamasına oyuncu Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik filmindeki bir sahnedeki replikle yanıt verdi.

BU SULARDA 300 ÇEŞİT BALIK BULUNUR; HAYDİ SAY!

MHP’li Başkan Yardımcısı Seçgin, sosyal medya hesabından yazdığı açıklamada, “Bir partinin İzmir İl Başkanı oy oranlarını yüzde 22 ve Ankara'daki Kurultayları için de İzmir'den 104 araç kaldıracaklarını açıklamış. Benim de aklıma "Recep İvedik 1" de olan denizdeki dalış ve balık sahnesi geldi. Dalgıç "Bu sularda 300 çeşit balık bulunur" palavrasını atınca, kendisine "Haydi say denildiğinde"  8 - 9 tanesini ancak sayabiliyor. Yani biraz dikkat!”ifadelerini kullandı.

ÖNCE AKŞENER AÇIKLAMIŞ, ‘AKP KAZANIVERİR, BU DURUMA İZİN VEREMEYİZ’ DEMİŞTİ

İYİ Parti Lideri Akşener’in özel bir davette, “Yaptırdığımız araştırmalara göre İzmir'deki oy oranımız yüzde 22'ye ulaştı. CHP de 30'a yakın oy alabilir bu durumda seçimi AKP kazanıverir. Bu duruma izin veremeyiz. Demek ki her parti işbirliği yapmaktan asla kaçınmayacaktır” dediği iddia edilmişti.

ULUPINAR DA SEÇİME BEŞ KALA BİRİNCİ PARTİ OLURUZ DEMECİNİ VERMİŞTİ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar da, “İYİ Parti’nin şu an oyu yüzde 22. Biz burada yaşadığımız için İYİ Parti’nin 2-3 ay sonra nerede olacağını biliyoruz. Seçime beş kala İYİ Parti İzmir’de birinci olur” açıklamasını yapmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası