Ege Postası
Geri

O ilçede meclis üyesi istifa etti!

Narlıdere Belediyesi CHP Meclis Üyesi Alişan Kılıç, meclis üyeliğinden istifa etti. Başkan Şahin 'kendi takdiri'
O ilçede meclis üyesi istifa etti!
Haberler / Yerel Politika
30 Mart 2018 Cuma 23:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİT UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - 2014 yerel seçimlerinde kontenjandan meclis üyesi seçilen Mali Müşavir Alişan Kılıç, meclis üyeliğinden istifa etti. İstifasıyla ilgili Egepostası’na açıklama yapan Kılıç, “İstifa ettim. İstifamın gerekçelerini dilekçemde belirttim” dedi.

"ONUN KENDİ TAKDİRİ"

Kılıç’ın istifası ile ilgili Egepostası’na konuşan CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat ise, “Ben de Alişan Kılıç’ın istifa ettiğini öğlen öğrendim. Kendisini aradım ne oldu diye, o da bana “Çok uzun zamandan beri ayrılmayı düşünüyordum” dedi. Tabiki dilekçesini görmedim. İstifa dilekçesini belediyeye götürmüş. Tabi meclis üyemizin neden istifa ettiğini bilmiyorum ama daha önce de meclis toplantılarımıza da katılamamıştı. Mali Müvaşir olması sebebiyle. Yarın bakacağım neden istifa etmiş diye. Ama onun kendi takdiri, yedekteki arkadaşımız kimse onun ataması yapılır. Biz gerekli şeyleri kendisiyle görüştük kararını çok önceden verdiğini söyledi” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası