Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de kongre mesaisi sürüyor

AK Parti İzmir’de 3 Mart’ta Bergama ile başlayıp Kınık, Beydağ, Kiraz, Bayındır, Menderes, Torbalı, Kemalpaşa, Karabağlar, Bayraklı, Selçuk, Bornova, Balçova, Narlıdere, Buca ile devam eden ilçe kongre takvimi bugün Ödemiş ve Tire ile sürdü AK Parti İzmir'de kongre mesaisi sürüyor
AK Parti İzmir'de kongre mesaisi sürüyor
Haberler / Yerel Politika
31 Mart 2018 Cumartesi 08:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir’de 3 Mart’ta Bergama ile başlayan kongre takvimi 15 ilçede tamamlandı. Bugün Tire ve Ödemiş, Pazar günü ise Karşıyaka, Çiğli ve Menemen’de yapılacak kongrelerle birlikte 20 ilçede kongreler gerçekleştirilmiş olacak. AK Parti Genel Merkezi’nin çift liste krizinin önüne geçmek için ileri bir tarihe alması beklenen Çeşme ve Aliağa kongreleri dışında geriye 8 ilçe kalmış olacak. Çeşme ve Aliağa kongrelerinin yapılmayacak olması nedeniyle 28 ilçede tamamlanacak kongrelerin arından Aydın Şengül’ün tek aday olduğu İl Kongresi’ne sıra gelecek. Bugün gerçekleşen Ödemiş ve Tire kongrelerine ise Başbakan Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da katıldı. 

ÖDEMİŞ’TE RAMAZAN ŞERİF DELİBALTA BAŞKAN OLDU

Ödemiş Belediyesi Kültürpark Nikah Salonu’nda saat 13.00’te başlayan AK Parti Ödemiş İlçe Kongresi’ne Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da katıldı. Ödemiş’te Halil Demir’in yerine Ramazan Şerif Delibalta ile kongreye gidildi ve Delibalta Ödemiş'in yeni başkanı oldu. 

TİRE’DE SELMAN İÇELLİ BAŞKANLIK KOLTUĞUNA OTURDU

Ödemiş kongresinin ardından bugün ikinci kongre mesaisi ise Tire ile devam etti.  Tire Belediyesi Kapalı Spor Kompleksi’nde saat 16.00’da başlayan AK Parti Tire İlçe Kongresi’ne de Başbakan Binali Yıldırım, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan  katılım gösterdi. Tire’de genel merkez tarafından aday gösterilen Selman İçelli başkanlık koltuğuna oturdu. 

TAKVİM YARIN KARŞIYAKA, ÇİĞLİ VE MENEMEN İLE SÜRECEK

AK Parti İzmir’de hafta sonu kongre mesaisi Pazar günü de Karşıyaka, Çiğli ve Menemen ile sürecek. Karşıyaka İlçe Kongresi 11.00’de, Çiğli Kongresi 13.00’te, Menemen Kongresi ise 15.00’te gerçekleşecek. Çiğli’de Sedat Karatekin’in yerine aday gösterilen İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mesut Demirkaya, Karşıyaka’da Abdullah Mertoğlu’nun yerine AK Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı İsmail Çiftçioğlu, Menemen’de Mithat Çiftçi’nin yerine Pelin Yayalar isimleriyle kongre yapılacak.  Menemen'de Pelin Yayalar'ın karşısına belediye meclis üyesi Mustafa Koç aday olarak çıkacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası