Ege Postası
Geri

AK Parti Narlıdere’den eğitim festivali

Ak Parti Narlıdere 8 Eylül dünya okuma yazma gününde eğitim farkındalığını arttırmak amacıyla Fuar tadında bir festivale imza atacak. 5 Eylül’de başlayacak ‘Ak Parti Narlıdere Eğitim Festivali’ 3 gün sürecek. Fuarda 50’ye yakın stant yer alacak. 3 gün sürecek 50’ye yakın stant kurulacak
AK Parti Narlıdere’den eğitim festivali
Haberler / Yerel Politika
2 Eylül 2016 Cuma 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

8 Eylül dünya okuma yazma gününü karşılama günü farkındalığını arttırmak amacıyla yapılan festival 5 Eylülde başlayacak ve 8 Eylülde son bulacak. Narlıdere Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşecek 3 günlük festivalde 50’ye yakın stant kurulacak.

NARLIDERE ESNAFINA CANSUYU

Festivalde sadece öğrencilere yönelik eğitimlerle sınırlı kalınmayacak. Sadece öğrencilerin değil tüm sektörlerin eğitimine dikkat çekilecek. Meslek grupları kendi meslekleri ile ilgili eğitimlerini vatandaşlara aktarabilecek. Demokrasi meydanında stant kuracak Narlıdere esnafı kendini tanıtma ve satış yapma imkanı da bulacak. Festival Narlıdere esnafını da canlandıracak.

KİTAP AL, BAĞIŞLA

Festivalin önemli hedeflerinden biri de ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap bağışı yapmak. Festival alanında açılacak kitap bağış standına vatandaşlar kitap bağışı yapılabilecek. İlçedeki okul müdürleriyle iletişime geçilerek ihtiyacı olan okullara ve öğrencilere bu kitaplar dağıtılacak. Festival alanında bulunan kitap satış noktalarından kitap satın alınarak bağış yapılabilecek.

HOBİ KURSLARINA KAYIT YAPTIRILABİLECEK

Hobi kurslarında üretilen el emeği ürünler meydanda satışa çıkarılacak. Hobi kurslarına merakı olanlar alanda kayıt yapabilme şansı yakalayacak.

Festivale İl sağlık müdürlüğü, Urla Sanat Sokağı Yaklaşım Kültür Derneği (USYAD), diş hastanesi, kaymakamlık, halk eğitim merkezi, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Narlıdere esnafı da destek verecek.

İl sağlık müdürlüğünün desteğiyle uygulamalı kalp masajı, organ bağışı, kanser tarama, ilk yardım uygulamaları yapılacak. Yine diş sağlığı merkezi diş fırçalamanın önemi ile ilgili bilgiler paylaşılacak.

İLÇE BAŞKANINDAN DAVET

Ak Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi Narlıdere ve İzmir halkını eğitim festivaline davet etti. Başkan Bilgi, “Amacımız Narlıdere halkına hizmet vermek. Bu festivalle birlikte Narlıdere’deki bütün dinamikleri bir araya getireceğiz. Narlıdere halkıyla, esnafıyla, gençleriyle bir arada olacak. Esnafımız canlanacak. Festivalimizin fuar havasında geçmesini bekliyoruz. Narlıdere’li vatandaşlarımızı ve İzmir halkımızı eğitim festivaline katılmaya davet ediyoruz dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası