Ege Postası
Geri

Atalay Filiz emniyetten çıkarılırken aracı yumrukladılar

Atalay Filiz'in İstanbul'a götürülmek üzere emniyetten çıkarılmasını bekleyen vatandaşlar adeta nöbet tuttu. Filiz'in emniyetten çıkarıldığı sırada ise vatandaşlar, hem o anı cep telefonları ile görüntüledi hem de yuhalayarak aracı yumrukladı. Bazı vatandaşlar, seyir halindeki aracın peşinden koştu. Emniyet önünde gergin anlar
Atalay Filiz emniyetten çıkarılırken aracı yumrukladılar
Haberler / İzmir
12 Haziran 2016 Pazar 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin yakalanması için seferber olduğu seri katil zanlısı Atalay Filiz, bugün saat 07.30 sıralarında İzmir'in Menderes ilçesinde bir minibüste yakalandı. Filiz, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Bozyaka hizmet binasına getirildi. Son cinayetini işlediği İstanbul'a götürülecek olan Filiz'in yakalanması, İzmirli vatandaşları da sevindirdi. Korku dolu günler geçiren İzmirli vatandaşlar, emniyet binası önünde katil zanlısını görebilmek için bekliyor.

Atalay Filiz'i 16 yaşındaki muavin yakalattı

Seri katil Atalay Filiz İzmir'de yakalandı Atalay Filiz'i yakalatan dolmuş şoförü konuştu   Atalay Filiz İzmir'e ne zaman geldi, Çeşme'ye gitti mi'

"GÖZÜMÜZLE GÖRÜP RAHATLAMAK İSTİYORUZ"
Türkan Çakar isimli vatandaş, "Korku dolu günler yaşadık. Sonunda yakalandı. Hepimize geçmiş olsun. Yakalanmasına sevindim. Herkes rahatladı. Onu görmek istiyoruz. Gözümüzle görüp rahatlamak istiyoruz. Akşamları dışarı çıkamıyorduk. Herkes korkuyla eve saklanıyordu" derken, Kerem Tanrıdeğen isimli vatandaş ise, "Saatlerdir buradayız. Buradaki olayları görmek istiyoruz. Bir insan üç kişiyi nasıl öldürebildi, görmek istiyoruz. Ailem, katilin görüldüğü yerlerde oturuyor. Bu sebeple ailem için korkuya kapılmıştım" diye konuştu. 

ATALAY FİLİZ'İ YUHALAYARAK İSTANBUL'A GÖNDERDİLER 

Sabah saatlerinde İzmir'de yakalanan 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, İstanbul'a götürülmek üzere İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Bozyaka hizmet binasından çıkarıldı. Bina önünde bekleyen onlarca vatandaş, Filiz'i yuhalayarak bindiği aracı yumrukladı. 
Türkiye'nin gündemine oturan üç kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, bu sabah saatlerinde İzmir'in Menderes ilçesinde yakalandı. Filiz, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Bozyaka hizmet binasına getirildi. Filiz'in İstanbul'a götürülmek üzere emniyetten çıkarılmasını merakla bekleyen vatandaşlar da bina önünde adeta nöbet tuttu. Binadan, önce katil zanlısının eşyaları çıkartılarak araca kondu. 


Filiz'in emniyetten çıkarıldığı sırada ise onlarca vatandaş, hem o anı cep telefonları ile görüntüledi hem de yuhalayarak aracı yumrukladı. Bazı vatandaşlar, seyir halindeki aracın peşinden koştu.
Filiz'e tepkisini dile getiren Hicran Yalçın ve Serap Akteker isimli vatandaşlar, korkudan dışarı çıkamadıklarını, çocuklarını okula korkuyla götürebildiklerini belirtti. Vatandaşlar, kısa sürede yakalanan katil zanlısı için emniyet teşkilatına teşekkür etti. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası