Ege Postası
Geri

Bakan Arslan 2 günlük mesai için İzmir’de!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı sabah saatlerinde İzmir'e geldi. 2 günlük İzmir programı kapsamında birçok projeyi yerinde inceleyecek Arslan'ın ilk durağı Sabuncubeli Tüneli oldu. Ve Bakan Arslan İzmir'de
Bakan Arslan 2 günlük mesai için İzmir’de!
Haberler / Yerel Politika
28 Eylül 2016 Çarşamba 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan iki gün sürecek İzmir programı için İzmir'e geldi. Bakan Arslan'ı Adnan Menderes Havalimanı’nda İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekilleri ve AK Partili başkanlar karşıladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan’ın 2 günlük programına yapımı devam eden Sabuncubeli Tüneli’nde yaptığı incelemeyle başladı. Bakan Arslan'a yapımı tamamlandığında İzmir-Manisa arasını 15 dakikaya indirecek tüneldeki son durum hakkında bilgi verildi.

İzmir- İstanbul Otoyolu'nun İzmir ayağındaki çalışmaları izleyecek Bakan Arslan ayrıca İZBAN'ın Selçuk aksı çalışmaları hakkında Tepeköy şantiyesinde bilgi alacak.

Bakan Arslan Adnan Menderes Havalimanı’nda yapacağı incelemenin ardından günü Vali Ayyıldız’ı ziyaret ederek tamamlayacak. Arslan yarın da önce medya temsilcileriyle buluşup sonra da Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra kentten ayrılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası