Ege Postası
Geri

CHP Karabağlar'dan 'acil' çıkış

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız Başbakan Binali Yıldırım’ın acil servislerle ilgili olarak söylediği sözleri eleştirdi. Yıldız, "Başbakan atamayla geldiği için mi sağlık sisteminin yaşadığı sorunları bilmiyor ya da yanlış veya eksik mi bilgilendiriliyor’ dedi.
CHP Karabağlar'dan 'acil' çıkış
Haberler / Yerel Politika
14 Temmuz 2016 Perşembe 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, kendisinin eczacı olduğunu belirterek, Başbakan Binali Yıldırım’ı acil servislerde yaşanan sorunları görmesi için acil servisleri ziyaret etmeye çağırdı. Yıldız, "Başbakan'a teklifimizdir gelsin acil servisleri ziyaret edelim. İnsanlarımız rahatlık içinde mi yoksa perişanlık içinde mi görelim. Bu sözler ciddi olarak söylendiyse ülkeyi yöneten zihniyetin geldiği son nokta bellidir. Espri olarak söylendiyse acz içinde olduklarının resmidir’ dedi. Başbakan Yıldırım’ın bu sözlerinin sağlıkta uygulanan piyasacı politikaların bir ürünü olduğunu öne süren Yıldız, "Değişim ve dönüşüm' adı verdikleri politikalarla temel sağlık hizmetlerini piyasalaştıran AKP hükümeti, bir yandan da uyguladığı piyasacı politikalarla koruyucu hekimliği yok etmektedir. Aynı zamanda Başbakan Binali Yıldırım bu sözleriyle sağlıkta şiddet olaylarının en çok yaşandığı 112 acil servislerindeki durumu hiçbir şekilde bilmediğini göstermektedir. Yoğun bir şekilde fiziksel ve ruhsal yıpranmaya uğrayan acil servis çalışanlarının çalışma ortamıyla ilgili olarak sarf edilen bu sözler ayrımcı politikaların bir ürünüdür" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası