Ege Postası
Geri

Feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı

Uşak'ta iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada, 2 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı.
Feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı
Haberler / 3. Sayfa
18 Temmuz 2016 Pazartesi 17:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, bugün saat 02.30 sıralarında, Uşak- Ankara karayolunun 23'üncü kilometresinde meydana geldi. Fatih Bay, yönetimindeki 27 E 2738 plakalı otomobille sollama yapmak istedi. Bu sırada aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca, önünde giden ve sollamaya çalıştığı Özgür Türkay'ın kullandığı 64 LV 199 plakalı otomobile çarptı. Türkay'ın kullandığı otomobil taklalar atarak yolun sağındaki tarlaya yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobildeki Hasan Hüseyin Türkay kaza yerinde, yanındaki Dilek Ulusal ise ambulansla hastaneye sevk edilirken yolda yaşamını yitirdi. Kazada sürücü Özgür Türkay, Sebahat Türkay ve Mehmet Ulusal ile diğer otomobilde bulunan İpek Bay, Sema Bay ve Mehmet Hanifi Bay ise ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Hasan Hüseyin Türkay'ın cenazesi otopsi için Banaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulan Fatih Bay'ı gözaltına alan jandarma, soruşturma başlattı.

Kazada yaşamını yitiren Hasan Hüseyin Türkay'ın, yakınlarıyla birlikte, açığa alınan Uşaklı Yargıtay Tetkik Hakimi Metin Ulusal'ın durumunu öğrenmek için Ankara'ya gittiği öğrenildi. 

Kavşakta 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında, İzmir- Ankara Karayolu Oduncu Faik Kavşağı'nda meydana geldi. Şevket Atila (56) yönetimindeki 45 L 4284 plakalı otomobil ile Ercan Kaya (57) yönetimindeki 45 SC 390 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada her iki otomobilin sürücüsü ile araçlarda bulunan Ayşe Atila (52), Ali Şahin Kaya (15) ve Muhittin Taylan Kaya (20) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Muhittin Taylan Kaya'nın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Motosiklet devrildi: 1 ölü 1 yaralı

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, yol kenarına devrilen motosikletten savrulup metrelerce sürüklenen iki kişiden 25 yaşındaki Hülya Gönay öldü, sürücü Hasan Budaklı ise ağır yaralandı. 

Kaza, bugün saat 07.15 sıralarında, Muğla- Fethiye Karayolu üzeri Toparlar Mahallesi Remohan at çiftliği yakınında meydana geldi. Muğla'dan Fethiye yönüne giden yamaç paraşütü pilotu 25 yaşındaki Hasan Budaklı yönetimindeki 07 GBV 84 plakalı motosiklet, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak yol kenarındaki çalılıklara savruldu. Motosikletten düşen Budaklı ve arkasındaki ilkokul öğretmeni arkadaşı Hülya Gönay, yolda metrelerce sürüklendi. Kazayı görenler sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hülya Gönay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan sürücü Budaklı ise ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

TATİLDEN DÖNÜYORLARMIŞ

Sürücü Budaklı ve arkasında bulunan Gönay'ın da özel motosiklet kıyafeti ve kask giymiş oldukları görüldü. Budaklı ve Gönay'ın motosikletle tatile çıktıkları, bu sabah Kuşadası'ndan Antalya'ya doğru gittikleri belirtildi. Kaza sonrası Muğla- Fethiye Karayolu tek şeridinden ulaşım sağlanırken, cenazenin ve motosikletin olay yerinden kaldırılması, karayolu ekiplerinin temizleme çalışması sonrasında trafik normale döndü. 

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası