Ege Postası
Geri

Göztepe'de Kone çıkmazı

Göztepe'de yeni transfer Famoussa Kone'nin kanında hepatit B virisüne (HBV) rastlanmasıyla yaşanan şok devam ediyor. Üç gün önce Bolu kampından apar topar İzmir'e getirilerek detaylı kontrolünden geçirilen Kone'nin sağlık durumunun henüz netleşmediği belirtildi.
Göztepe'de Kone çıkmazı
Haberler / Spor
9 Ağustos 2016 Salı 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son gelişmeler doğrultusunda Malili golcünün sözleşmesinin feshedilmesi gündeme gelirken, transfer sırasında kulübü FC Bastia'ya ödenen 330 bin TL bonservis ücreti ve futbolcuya verilen 100 bin TL imza parası yönetimin elini kolunu bağlıyor. Kone'nin takımda kalsa dahi belli bir tedavi süreci geçireceği için ligin ilk haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak maça yetişmesinin zor olduğu, forvet olarak elde sadece Umut Nayir'in kalmasının teknik heyeti zora soktuğu bildirildi.

Kone'nin durumunun cuma gününe kadar netleşeceğini söyleyen teknik direktör Okan Buruk, futbolcunun şu anda kendisini iyi hissettiğini belirterek, "Kone takımla birlikte ve antrenman yapabilecek durumda. Çıkacak tahlil sonuçlarına göre yönetim bir açıklama yapacaktır" dedi. 

Öte Başkan Mehmet Sepil'in gelişmelerden son derece rahatsız olduğu öğrenildi. Yurt dışında bulunan Sepil'in, Kone'nin sağlık kontrolünden geçirilmemesi iddiaları yüzünden sağlık kurulu ve teknik heyete tepki gösterdiği öne sürüldü. Bu arada yaşanan gelişmeler konusunda medyayı suçlayan yöneticiler "Kone ile ilgili yapılan haberler etik değil. Bundan sonra haber akışını sağlamayacağız" ifadelerini kullandı. 

SAMSUNSPOR: GEÇEN SEZON SAĞLIKLIYDI

Geçen sezon PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'da kiralık olarak forma giyen Famoussa Kone'nin herhangi bir sağlık sorunu olmadığı belirtildi. Samsunspor'un Sportif Direktörü Deniz Coşkun Zeren, oyuncuyu ciddi bir sağlık kontrolünden geçirerek transfer ettiklerini belirterek, "Kone'yle ilgili haberleri gazetelerde okuyunca sağlık ekibimiz o dönemde yapılan tahlilere yeniden baktı. Hiçbir problel olmadığını gördük. Bizdeyken gayet sağlıklıydı. Virüsü sonra kapmış" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası