Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir'de imza harekatı başladı

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı'nca Genel Başkan Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığı için davullu zurnalı imza kampanyası başlatıldı. Kültüpark'ın Basmane kapısında toplanan partililere, Demokrat Parti (DP) İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler de destek verdi. İYİ Parti İzmir'de imza harekatı başladı
İYİ Parti İzmir'de imza harekatı başladı
Haberler / Yerel Politika
4 Mayıs 2018 Cuma 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Basmane Kapısı önünde partililerle buluşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, Konak İlçe Seçim Kurulu’na gitmeden önce basın açıklaması gerçekleştirdi, açıklamanın ardından partililerle birlikte Fuar içinde bulunan Konak İlçe Seçim Kurulu’na gitti. Başkan Ükünç, gün boyunca metropol ilçeleri de gezerek buralarda imza kampanyasına katılım  sürecinde partililerine destek vereceğini belirterek, akşam saatlerinde İzmir’deki ilk sonuçların alınacağını söyledi.

İMZALARIMIZLA TARİH YAZMAK İÇİN BURADAYIZ

Kültürpark Basmane kapısında bir araya gelen İYİ Parti İzmir Teşkilatı üyeleri, cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener için imza kampanyası başlattı. Davullu zurnalı basın açıklamasına, cumhurbaşkanlığı seçiminde İYİ Parti'yi destekleme kararı alan DP İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler de katıldı. Partililerle birlikte imza kampanyasına katılan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, İzmir’de ilk gün hedeflerinin daha önce de açıkladığı gibi 25 bin imza toplamak olduğunu belirterek,

“Mustafa Kemal Atatürk ‘Tarih yazmak tarih yapmak kadar mühimdir’ der. Evet bugün burada imzalarımızla tarih yazmak için bir aradayız. Başkanımız Meral Akşener’i Aziz Milletimiz Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Millet, milletin adayının yine bağrından çıkmasını istiyor. İktidar sahipleri karşılarında milletin adayını gördükleri için büyük panik içinde. Onların bu çırpınışları sırasında sarf ettikleri sözlerinden korkacağımızı zannediyorlar. Çocuklarımıza, torunlarımıza ‘o imzalardan biri benim imzamdı’ deme onurunu yaşamak için buradayız. İmzalarımızla tarih yazmak için buradayız. İmzalarımızı umutla, heyecanla, onurla atacağız.  Biliyoruz ki İzmir yine bu tarihi günlerde İzmirlice en seçkin yeri alacaktır. Hepimize hayırlı  uğurlu olsun” diye konuştu.

MEVZU BAHİS VATANSA İZMİRLİ ‘ÖNCE BEN VARIM’ DER

“Bakın burası İzmir. Burası Hasan Tahsinlerin korkusuz yüreklerinin çarptığı yer. Bakın burası İzmir. Burası destansı duruşuyla yürekleri vatan ve millet aşkı ile çarpanların bayraktarı olmuş bir şehir. Burası, sözlüğünde korku kelimesine yer olmayan vatansever yüreklerin yaşadığı şehir” diyen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, “Eğer mevzu olan vatansa İzmirli önce ben varım der. Evet önce biz varız. Buradayız. Genel Başkanımız Sayın Akşener’i yüz bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı yapmak için buradayız. İlk gün İzmir’de 25 bin imza hedefliyoruz” dedi.

İYİ Partililerin İzmir’deki imza kampanyası 9 Mayıs’a kadar sürecek. Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olmasını isteyen İzmirliler ikamet ettikleri bölgelerdeki seçim kurullarına giderek imza verebilecek.

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için imza kampanyasının startını verirken, Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da Akşener'e destek imzası vermek için İzmir'e gelecek.

Dervişoğlu yarın (Cumartesi) kente gelerek sabah 10.00'da Alsancak'taki Çankaya Hisar Balık Lokantası'nın karşı sokağında faaliyet gösteren Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu'nda Akşener'in adaylığı için imza atacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası