Ege Postası
Geri

Katliamdan bir gün önce kızına bunu söylemiş

İzmir’in Bornova ilçesinde, eşini ve 5 yaşındaki kızını öldürerek intihar eden 29 yaşındaki Sami Ergu’nun olaydan bir gün önce kızına, “birlikte öleceğiz” dediği öğrenildi. Katliamdan bir gün önce kızına bunu söylemiş
Katliamdan bir gün önce kızına bunu söylemiş
Haberler / Güncel
31 Mayıs 2017 Çarşamba 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’de dün, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve cinnet geçiren 29 yaşındaki Sami Ergu, eşi Serap Ergu (34) ve 5 yaşındaki kızı Sena Ergu'yu bıçaklayarak öldürmüştü. Bir ailenin yok olduğu korkunç olayda yeni gelişmeler ortaya çıktı. 

Serap Ergu ve 5 yaşındaki Sena Ergu'nun cansız bedenlerini İzmir Adli Tıp Kurumundan almaya gelen Serap Ergu’nun yakınları, korkunç olaydan önce baba Ergu’nun kızına söylediklerini anlattı. Ergu’nun yakınları olaydan bir gün önce baba Ergu’nun kızına birlikte öleceklerini söylediğini iddia etti. Duyduğu bu söz üzerine ürperen küçük kızın annesinin yanına giderek “Babam ölecek mi'” dediği ve annenin küçük kıza, “bunu nereden çıkardın” yanıtı verdiği öğrenildi. "Babam söyledi" diyen küçük kızın, daha sonra annesinin yanından ayrıldığı belirtildi.

Öte yandan, Serap Ergu ve 5 yaşındaki Sena Ergu, bugün Yunus Emre Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığına defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlanacak. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası