Ege Postası
Geri

Şengül yol haritasını anlattı

AK Parti İzmir İl Başkanlığına atanan Aydın Şengül, aralarında Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ in de bulunduğu Adıyaman ve İlçeleri Derneği yöneticileriyle yaptığı görüşmede, çarpıcı açıklamalarda bulundu. “İzmir teşkilatımızı gençleştirmek ve sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirmekte kararlıyız” dedi.
Şengül yol haritasını anlattı
Haberler / Yerel Politika
27 Şubat 2018 Salı 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Toplumun bütün kesimlerini kapsayan, genç, dinamik, heyecanlı, İzmir’in sosyal dokusuyla örtüşen, donanımlı bir kadro hedeflediklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, konuşmasını şöyle sürdürdü “ yapılanma ve kongre sürecinden hemen sonra kesintisiz biçimde sahada olacağız. Sivil toplum örgütlerimizden, hemşeri derneklerinden, meslek gruplarından oldukça değerli fikirler öneriler alıyoruz. Önümüzde ülke kaderini belirleyecek iki seçim var. Buna odaklanmalı, enerjimizi, birikimlerimizi doğru biçimde kullanmalıyız. Her şeyden önce başarıya odaklı bir teşkilat yapılanması için çaba sarf ediyoruz.

“BEN DEĞİL BİZ OLMALIYIZ”

Geçmişteki siyasi deneyimlerimize, birikimimize dayanarak söylüyorum; ben dahil teşkilatımızın hiçbir mensubu asla ve asla ulaşılamaz olmayacak. Ego, kibir, ben virüsü, anlayışı siyasette bulaştığı an onu tüketir, bitirir.

Liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın bu anlamdaki duruşu ortada, bundan daha iyi, anlaşılabilir bir örnek de olamaz. Yaşamın her alanında milletiyle birlikte, sadece ve sadece milletten aldığı güçle bu büyük davanın savaşını yıllardır aralıksız biçimde verebiliyor. İzmir’de oy değil, gönülleri kazanmak için çalışacağız. İl ve ilçe teşkilatlarımızda kadınlar, gençler, mahalle teşkilatları büyük bir koordinasyon, uyum içinde çalışacağız. İzmir teşkilatımızı gençleştirmekte ve sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirmekte kararlıyız” dedi.

“BÜTÜN KESİMLERİN KENDİNİ İFADE EDEBİLDİĞİ TEŞKİLAT ANLAYIŞI”

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, toplumun bütün kesimlerinin kendini ifade edebildiği bir teşkilatlanma yapısını da hedeflediklerini vurgulayarak "Ak Parti ülkemizin bütün değerlerinin bir arada harmanlandığı  herkesin partisidir.  Ulaşılabilir, sorunlarını çözebilen, tabanda daha rahat manevra kabiliyeti olan, iletişim gücü yüksek bir yapı için de teşkilatın bütün kesimleri bünyesinde barındırmasıyla mümkün olur. Bunu amaçlıyoruz."  ifadelerini kulandı.

ADNAN BAŞKANDAN TAM DESTEK

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’ de AK Parti İzmir İl Başkanlığına atanan Aydın Şengül’ü çok eskiden tanıdığını, şartlar ne olursa olsun yüzünde gülümseme eksilmediğini belirterek “ Aydın başkanımızı İzmir teşkilatına yeni bir heyecan getirdi. Başarısı için hep birlikte çalışacağız. Dua edeceğiz. Siyasi birikimi, İzmir’deki bilinirliği, gerek il başkanlığı, gerekse milletvekilliği dönemindeki deneyimlerini çok değerli buluyoruz. Ak Parti İzmir’de aradığı taze kanı buldu. Bu bir bayrak yarışıdır. Ak Parti’de sorumluluk alan herkes bu anlayışla, bilinçle hareket eder.” şeklinde konuştu.

BİLAL DOĞAN” İZMİR’İN ACİLEN CHP’DEN KURTULMASI LAZIM”

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Bilal Doğan da yaptığı konuşmada, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerde bulundu. Önümüzdeki, yerel seçimlerde İzmir’in acilen CHP’nin yerel yönetim anlayışından kurtulması gerektiğini belirterek “ bundan 15 yıl önce Aziz Kocaoğlu İzmir Körfezinde yüzeceksiniz diyordu. Yüzmek şöyle dursun körfez tam bir bataklığa döndü. Ulaşım, kentsel dönüşüm,  oto park sorunu kenti giderek yerinde patinaj yapar hale getirdi.  Türkiye’nin 3. Büyük kenti dar bir alanda sıkışıp kaldı. Çok büyük bütçelere, imkanlara rağmen ideolojik belediyecilik kentimize zaman kayıp ettirdi. CHP’den kurtulmadıkça bu sorunları çözemeyiz.” İfadelerini kullandı.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e hayırlı olsun ziyaretine; Adıyaman Ve İlçeleri Derneği Onursal Başkanı Kadir Karadağ, Dernek Başkanı Mehmet Akdulum’ İzmir’de önemli yatırımları bulunan Adıyamanlı işadamlarından İhsan Fırat, Niyazi Gültekin, Mehmet Çınar, Avukat Aykut Dikencik, Dr. Okan Tanrıverdi,  Mimar Abdullah Tekbaş, Tarım Kredi kooperatifleri İzmir Bölgesi Müdür Yardımcısı Av. Hasan Akgün, Radyo  programcısı ve yapımcısı  Müge Sümer’inde aralarında bulunduğu kalabalık bir grup katıldı.

ADIYAMANLILAR İZMİR'DE YATIRIMLARA İMZA ATIYOR

İzmir/ Adıyaman Ve İlçeleri Dernekleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdulum yaptığı konuşmada, İzmir'de önemli yatırımlara imza attıklarını, Türkiye çapında marka olmuş Adıyaman firmalarının farklı sektörlerde oldukça başarılı olduklarını söyledi. İl Başkanlığı görevine getirilen Şengül’e hayırlı olsun dileğinde bulundu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası