Ege Postası
Geri

​Arınç’tan ilk selfie pozu!

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Bülent Arınç, kendisini ziyaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın oğlu Mücahit Akay’la selfie pozu vererek, bu modaya uyan siyasetçiler arasında yerini aldı.
​Arınç’tan ilk selfie pozu!
Haberler / Politika
18 Nisan 2014 Cuma 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – Selfie rüzgarı Türkiye’de esmeye devam ediyor. Siyasetçisinden, sanatçısına birçok ünlü isim selfie pozu vererek bunu sosyal medya üzerinden sevenleri ile paylaşıyor.

ARINÇ DA KATILDI
Başbakan Erdoğan, resmi temaslar için AnkaraX’da bulunan Malezya Başbakanı Necip Rezak onuruna Ankara Palas’ta akşam yemeği verdi. Rezak, davet sırasında Başbakan Erdoğan ile ‘selfie’ çekmişti. Başbakan Erdoğan’dan sonra bu modaya Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da uydu.

AKAY’IN OĞLU ZİYARET ETTİ!
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’la ailece görüşen Arınç’ı, Akay’ın oğlu Mücahit Akay, İş adamı Murat Oktar, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Durak’la birlikte ziyaret etti. Ziyaret sonrası Akay, Arınç’la çektirdikleri selfie pozunu twitter hesabından, “Sayın Başbakan Yardımcımız @bulent_arinc ile ilk selfie” notuyla paylaştı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası