Ege Postası
Geri

​CHP'de ikinci Savcı Sayan vakası

CHP Genel merkez kulislerinden yansıyan şok iddia İzmir’de bomba etkisi yaratacak. İddialara göre geçtiğimiz haftalarda genel merkezin önemli bir kurmayı, İzmir’den yerel seçimlerde aday adayı olmuş bir isimi azarladı, hatta eski MYK Üyesi Savcı Sayan’ı örnek vererek sert şekilde uyardı.
​CHP'de ikinci Savcı Sayan vakası
Haberler / Yerel Politika
24 Aralık 2014 Çarşamba 14:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI – Yerel seçimlerde, Bayraklı’da aday adayı olan, çıktığı televizyon programında, mevcut CHP’li Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı başarısız gösteren o isim, genel merkezden uyarı aldı. Köşk seçimlerinde oyunu Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğini açıklayarak, sosyal demokratların eleştiri oklarına hedef olan CHP’nin eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan örneğini veren genel merkezin önemli bir kurmayı, İzmir’deki o ismi, "İkinci Savcı Sayan olmaya gerek yok" diyerek uyardı.

Kulislere göre;  uyarılan kişinin CHP Bayraklı’da aday adayı olmuş ve adaylığı sırasında yaptığı seçim çalışmalarında MHP ve AK Parti ilçe Başkanlarını ziyaret ederek mevcut Belediye Başkanı’nı kötüleyen, CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmemesinin ardından televizyonlara çıkarak CHP’li Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı başarısız gösterip AK Parti’ye övgü yağdıran o isim genel merkez tarafından konuşuluyor.
 
“AYAĞINI DENK AL” UYARISI
Bu isime uyarı yapan Genel Merkez üst düzey kurmayının “İkinci Savcı Sayan olmaya gerek yok. Partiyi eleştirip AKP’yi överek CHP’lide olunmaz. Ayağını denk al” uyarısını yaptığı da kulislerde konuşuluyor.   

Ayrıntılar yarın...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası