Ege Postası
Geri

​Gökdemir Gül’e fena patladı: Feriştahın gelse…

Buca CHP İlçe Başkanı Bektaş Gül'ün,basına kapalı olara yapılan ilçe başkanları toplantısında yerel seçimler sonrası parti içi muhalif çıkışlar sergileyen akademisyen Oktay Gökdemir ve doktor Levent Köstem hakkında disiplin işlemi başlatacağının mesajını vermesi sonrası, Gökdemir’den zehir zemberek açıklama geldi.Gökdemir, sosyal medya üzerinden Gül’e “Değil sen, feriştahın gelse beni CHP’den atamaz. Sen kim oluyorsun da beni partiden atmaya kalkıyorsun” diye seslendi. CHP’nin kitabını yazmakla övünen Gökdemir’in sert çıkışı tepki topladı.
​Gökdemir Gül’e fena patladı: Feriştahın gelse…
Haberler / Yerel Politika
26 Ekim 2014 Pazar 00:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGEPOSTASI - Geçtiğimiz dönem Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile yaşanan polemikleri ile gündemden düşmeyen, bu dönem ise Buca CHP İlçe Başkanı Bektaş Gül’ün koltuktan düşürülmesi için başlatılan imza hareketinin içinde yer alan akademisyen Oktay Gökdemir, Gül’e sosyal medya üzerinden meydan okudu. Gökdemir,  ilçe başkanalrı toplantısında kendisi hakkında disiplin işlemi başlatacağı mesajını veren Gül’e “Sen kim oluyorsun da beni partiden atmaya kalkıyorsun...Hadi ver abicim, disipline. Feriştahın gelse beni CHP’den atamaz.  Bizim veremeyeceğimiz hiç bir hesabımız yok” diye seslendi. Sert çıkışa, partililer “CHP’nin kitabını yazdı ama ilçe başkanını tanımıyor” diye tepki gösterdi.
GÜL: DİSİPLİNE NASIL VERMEM
2014 yerel seçimlerinde Buca Belediye Başkan aday adayı olan Gökdemir, aday gösterilmeyince  kendisine ait facebook sayfasından hem Büyükşehir Belediye başkanı Aziz Kocaoğlu hem de Buca İlçe Başkanı Bekteş Gül hakkında sert yazılar kaleme almaya başladı. Menemen’de ilçe başkanları toplantısında İl Başkanı Ali Engin'in, Genel Başkan’a hakaret ve parti kimliğini eleştirmenin dışındaki durumları ‘görmezden gelin’ mesajı sonrası, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, tepki göstermişti. Gül,  “Sosyal medyada Oktay Gökdemir ve Levent Köstem’in yazdıklarını görmüyor musunu? Bunları disipline nasıl vermem” demişti.
Gül’ün tepkisinin basına yansıması sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eski danışmanı  Gökdemir, kendisine ait facebook sayfasından siyasette pek hoş karşılanmayacak sözlerle yanıt verdi.

 İŞTE GÖKDEMİR'İN FACEBOOK SİTESİNDEN YAPTIĞI AÇIKLAMA
“Bugün Menemen’deki ilçe başkanları toplantısında Ege Postası'nın yazdığına göre , ilçe başkanı sayın Bekdaş Gül  "Oktay'la , Levent'i görmüyor musunuz...Bunları nasıl disipline vermem" demiş...Neymiş  Levent Köstem ile ben, sosyal medyada yazılar yazıyormuşuz... Hadi versene abicim ne duruyorsun...Sen beni disiplin sopasıyla falan susturabileceğini mi düşünüyorsun...' Senin gücün beni o partiden atmaya yeter mi acab? Yaptığınız yanlışları Levent hoca ile benden başka yüzünüze vuran yok ondan mı rahatsız oluyorsun... Bak; daha önce de yazdım şimdi de yazıyorum... Değil sen; feriştahın gelecek beni CHP'den atamaz...Ben bu partiye 1999 yılında baraj altında kaldığında üye oldum...Atadan dededen CHP'liyim... Anlayacağın sonradan olma değil anadan doğma CHP'liyim...Küçük müteahhit çıkarlar peşinde koşmuyorum, doğrudan temin ihale falan da istediğim yok, iş takipçiliği, cv tüccarlığı ,dosya takipçiliği peşinde de değilim.. Restoran köşelerinde gece yarılarına kadar pazarlıklar da yapmıyorum.. ....İmar parselasyonları,kat irtifası ve kentsel, pardon rantsal dönüşümcü de değilim...bak işine emi abicim....Gel, sustur bakalım ...Doğru neyse onu söylemeye ve yazmaya devam edeceğim...Ayıptır ya....Ben bu partiyi ve ideolojisini Türkiye’nin 54 ilinde anlattım...90.yıl kitabını yazdım... 90.yılda kullanılan" çınar ağacı figürasyonu"nu benim yazdığım "cumhuriyetin 90 yıllık çınarı: CHP " kitabından esinlenerek kullandı genel merkezimiz...Sen kim oluyorsun da beni partiden atmaya kalkıyorsun...Hadi ver abicim, disipline ...Bizim veremeyeceğimiz hiç bir hesabımız yok
Gökdemir'in bu çıkışı partiler tarafından “CHP'nin kitabını yazdı, ama İlçe Başkanını tanımıyor” diye değerlendirildi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası